Pokazuje rezultate 1 do 50 od 255

Tema: Dan za danom- bespelenaši 6 mjeseci nadalje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ovo sa tetrom je upalilo jednu noć. Drugu noć se i na to bunio. Cendra, uzmem ga, uvalim mu cicu i podmetnem tetru. Dakle, ne budim ga i ne dižem. I opet ne valja I to ga smeta. Cijela noć je bila zapišana. A ova će biti s pelenom. Kao da više uopće ne znam da li bi samo dojio ili mu se i piša. Prije bih kod svakog meškoljenja/buđenja ponudila pišanje pa cicu. Sad se na to buni.

Preko dana se zapišava, ali ga smeta kad ga presvlačim. A to je vrlo često. Pa mi se danas jutro svelo na konstantno presvlačenje dok popodne nisam pukla i stavila mu platnenu. Nadam se da ga time nisam zbunila jer cijelo popodne uopće nisam obraćala pažnju na eliminaciju.

Nešto se gadno poremetilo. Štrajka na veliko. Ili nam treba jedan odmor pa reset? Stvarno mislim da mu je to postalo gnjavaža (umjesto da mu pomognem i olakšam da se eliminira).

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Odmori. Bolje nego da se živciraš.
    Mi smo imali jednu fazu kad nam je pišao pred vratima sobe. Namjerno. Brisali smo za njim i nakon nekog vremena je prestao .
    Imaju oni svoje razloge, samo nam treba vremena da ih skužimo.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj kukica prvotno napisa Vidi poruku
    Odmori. Bolje nego da se živciraš.
    Mi smo imali jednu fazu kad nam je pišao pred vratima sobe. Namjerno. Brisali smo za njim i nakon nekog vremena je prestao .
    Imaju oni svoje razloge, samo nam treba vremena da ih skužimo.
    Ma ne živciram se nego mi je žao jer ga ne bih htjela tlačit. A kao da se ljuti na mene svaki put kad mu ponudim eliminaciju ili kad ga presvlačim.

katepe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno mislim da mu je to postalo gnjavaža (umjesto da mu pomognem i olakšam da se eliminira).
    ma ja od pocetka dosadjujem s nazivom bespelenastvo jer to uopce nije bit cijele stvari. pelene su odlican izum. n. je imala iste te momente koje opisujes. neprestano pisanje je bilo ili povezano s nekim zastojem u kakanju, ili prehladom, ili je ispitivala granice (ovo sto kukica opisuje).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •