Ovo sa tetrom je upalilo jednu noć. Drugu noć se i na to bunio. Cendra, uzmem ga, uvalim mu cicu i podmetnem tetru. Dakle, ne budim ga i ne dižem. I opet ne valjaI to ga smeta. Cijela noć je bila zapišana. A ova će biti s pelenom. Kao da više uopće ne znam da li bi samo dojio ili mu se i piša. Prije bih kod svakog meškoljenja/buđenja ponudila pišanje pa cicu. Sad se na to buni.
Preko dana se zapišava, ali ga smeta kad ga presvlačim. A to je vrlo često. Pa mi se danas jutro svelo na konstantno presvlačenje dok popodne nisam pukla i stavila mu platnenu. Nadam se da ga time nisam zbunila jer cijelo popodne uopće nisam obraćala pažnju na eliminaciju.
Nešto se gadno poremetilo. Štrajka na veliko. Ili nam treba jedan odmor pa reset? Stvarno mislim da mu je to postalo gnjavaža (umjesto da mu pomognem i olakšam da se eliminira).

I to ga smeta. Cijela noć je bila zapišana. A ova će biti s pelenom. Kao da više uopće ne znam da li bi samo dojio ili mu se i piša. Prije bih kod svakog meškoljenja/buđenja ponudila pišanje pa cicu. Sad se na to buni.
Odgovori s citatom
.