Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Bjelanjak-nebuloza ili ?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Bjelanjak-nebuloza ili ?

Naišla sam na netu na podatak da sirovi bjelanjak, slično kao cervikalna sluz, pomaže spermićima da bolje plivaju i duže prežive. :shock:
    Šro mislite o tome, nebuloza ili ?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nisam nista slicno cula, ali buduci da su spermici bjelancevine, ima smisla... uostalom treba sve probati sto nije pretesko!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ah, pored svega što smo probali, još nam je samo jaje falilo.
    MM se već odavno upisao u klub "ništa nas ne smije iznenaditi", ali ovo...Zamišljam nas u žaru ljubavne igre...kako mu govorim... ne dragi ne još, prvo razbij jaje!!!

Ali, ruku na srce, sperma i bjelanjak su stvarno slični (izgledom, opipom, itd ). Hm...a da uvedemo novi erotski detalj...
    MM će me stvarno proglasiti luđakinjom.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pa, to sam cesto imala priliku procitati na nekim americkim sajtovima,ako nadjem stavicu link...Zna se da mnogi lubrikanti unistavaju spermatozoide, pa se onda preporucuje jedan preparat (nisam sigurna smijem li reci ime zbog reklame), ili sirovi bjelanjak, s tim sto kod bjelanjka postoji mogucnost infekcije salmonelom...

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma dajte ŽENE budite ozbiljne. Pa koristiti sirovi bjelanjak! Majko mila, ko da nam nije dovoljno ljepljivo i sluzavo između nogu nakon kekesa.
    (Nadam se da se nitko nije uvrijedio, ovo je samo mije osobno mišljenje koje je jednostavno moralo izletjeti)

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ankara nemaju sve zene dovoljno svoje sluzi koju spermici trebaju da bi prezivjeli pa se eto takvima preporuca da koriste bjelanjak - dakle ne radi se o ljepljivosti i sluzavosti same sperme nego o sluzi u maternici

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ankara pa očito ima onih kojima nije kad se u to upuštaju, ne? Prvo se informiraj pa onda...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ovo nisam znala! :shock:
    ako djeluje, zašto ne??!!
    samo je možda bolje to ne svim partnerima reći, da se ne zgroze :/
    a koliko dugo taj bjelanjak djeluje unutra?
    zbilja ima svačeg....

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nisam stvarno mislila nikoga uvrijediti, ali ako jesam, eto ispričavam se. Samo zar vas stvarno nije strah salmonele ili sličnih boleština?

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Draga Ankara,, nisam probala sa bjelanjkom, sto ne zanci da mozda necu...Osim toga, sad sam se zainteresovala i pronasla da je zumanjak taj koji je rizican, a za bjelanjak je receno da ne smije izvan ljuske biti na sobnoj temp.vise od par minuta, i kad se tako koristi nema straha. (normalno, uzeti svjeze jaje itd, ne moram to ni naglasavati)

A sto se tice toga jeli nas strah, pa kad samo procitam sta nam nose svi silni hormonski preparati koje koriste mnoge od nas, budem :shock: , pa nas to ne sprecava da ih koristimo da bi dosle do nasih bebica.Pozz

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Drage moje...

Probala sam sve i svašta ali ovo ne bi. Sorry.. ali razum mi neda.
    Svježe jaje može imati veliki broj bakterija što zbog poroznosti ljuske što zbog otvaranja jajeta i naknadne kontaminacije (razljevanje bjeljanjka po ljusci, implementacija istoga itd.). A o mogućoj korisnositi :? ... baš me nije uvjerilo.

Ja sam jedna od onih koja pokušava "dobiti" sluz u pravom trenutku.... ali ovo.... :/

Nadam se da me neće sada netko "skinuti" snajperom što nisam afirmativna već iznosim svoj stav.

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj ANKARA prvotno napisa
    Ma dajte ŽENE budite ozbiljne. Pa koristiti sirovi bjelanjak! Majko mila, ko da nam nije dovoljno ljepljivo i sluzavo između nogu nakon kekesa.
    (Nadam se da se nitko nije uvrijedio, ovo je samo mije osobno mišljenje koje je jednostavno moralo izletjeti)
    Draga znam da zvuci nevjerovatno , ali je istinito . Bjelanjak su nekad koristile zene koje nisu imale dovoljno plodne sluzi jer je tada bio jedini lubrikant koji nije bio spermicidan . Danas, hvala medicinskom napretku , se to toliko ne koristi jer u apotekama postoje lubrikanti koji nisu spermicidni , a i lakse ih je aplicirati .
    I danas ga koriste zene koje nemaju sluzi a ni para da non stop kupuju lubrikante.
    Meni je npr. potreban lubrikant jer nemam dovoljno plodne sluzi .Jeste ljepljivo i sluzavo nakon hopsanja , ali to je samo sjemena tecnost ( izvor hrane spermatozoidima ) Ako nema plodne sluzi spermatozoidi teze plivaju i prije se istrose , samim tim i umiru . Bez sluzi spermatozoidi zive do 2 sata , a da ne predju ni pola puta od rodnice .

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za povećanje količine i kvalitete sluzi može vam pomoći i ulje noćurka, ne sjećam se točno u kojim dozama, proguglajte...

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo na prvu loptu
    http://www.amazon.com/Evening-Primro.../dp/B000BV822Q
    Evening primrose oil (EPO) is a favorite fertility aid for women. Historically considered a medicinal "cure-all", evening primrose oil is one of the more popular herbal supplements for female hormonal balance and fertility. Women who are trying-to-conceive use evening primrose oil to improve the quality of cervical mucus - or make the cervical mucus more fertile. Fertility and Cervical Fluid For women who are trying-to-conceive, the key benefit of Evening Primrose Oil is that it may increase the quality of cervical mucus, making the mucus a more fertile medium for sperm. One of the purposes of cervical mucus during the fertile period before ovulation is to sustain sperm in a healthy medium and to allow sperm to move freely through the cervix. When a woman ovulates, there should be an increase in cervical mucus, as well as a change in mucus texture. Fertile cervical mucus is more "stretchable" and slippery. You will often hear it compared to "egg-whites". For many women, a common problem is that they do not produce sufficient cervical mucus and/or "infertile" or "hostile" cervical mucus. If the cervical mucus is absent, or does not provide a fertile, fluid medium for sperm, then the chances of fertilization and conception are decreased. Evening Primrose Oil may help women to produce a more fertile quality, "egg white" cervical fluid (that is thinner, watery, clear, and stretchy) and help promote the movement of sperm through the uterus, the fallopian tube and to the ovum for conception!  EPO designed to promote fertile cervical fluid and hormonal balance.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam prethodna 2 mj. na klomifenu i uopste nemam sluzi, ali ni malo.... , inace koristim nocurak, ali ova dva mjeseca nisam ni nocurak, ni marulju, cure mi rekle da ne kombinujem trave koje uticu na hormone uz hormonsku terapiju)....onaj lubrikant koji odgovara sam narucila, nema ga kod nas, ali mi nije stigao....i sad mi je zao sto nisam probala sa bjelanjkom,jer meni je nesto od toga potrebno s ozirom na los pct. To bi bio potez ocajnika...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam uzimala ulje noćurka od Natural Wealtha 2 ili 3 mjeseca za redom, samo do ovulacije, i na žalost nisam vidjela nikakvu razliku. Isto je bilo i s vrkutom/maruljom, tako da sad u prvom dijelu ciklusa ne uzimam ništa :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj a72 prvotno napisa
    onaj lubrikant koji odgovara sam narucila, nema ga kod nas, ali mi nije stigao....
    A odakle si narucila lubrikant?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam na internetu naišla na neki američki PreSeed Intimate Moisturizer koji navodno jedini sperm-friendly lubrikant...evo linka:
    http://www.preseed.com/TheSolution/What_Is_Preseed.php
    Može se naručiti on-line, ali ja nisam (još )

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Charlie, na taj sam mislila, ali nisam bila sigurna smijem li kao reklamirati proizvode...
    WW, moji zive u Kanadi, pa sam bratu rekla da mi uzme, ali ni tamo ga nema nego se narucuje iz USA, uglavnom dok je njemu stigao mama mi je vec krenula kod mene i nije stiglo na vrijeme...

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa
    Ja sam na internetu naišla na neki američki PreSeed Intimate Moisturizer koji navodno jedini sperm-friendly lubrikant...evo linka:
    http://www.preseed.com/TheSolution/What_Is_Preseed.php
    Može se naručiti on-line, ali ja nisam (još )
    O PreSeed-u ima nesto i ovdje http://www.freewebs.com/prijezaceca/...sovametoda.htm

Koliko sam ja istrazivala veoma puno pomaze . Ja ga jos uvijek nisam narucivala jer imam osjecaj da ce mi ubiti jos ovo malo spontanosti u hopsanjima sto nam je ostalo , ali sve cesce razmisljam o tome :/

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj a72 prvotno napisa
    Charlie, na taj sam mislila, ali nisam bila sigurna smijem li kao reklamirati proizvode...
    Ups, nisam razmišljala o tome. Pujice?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Zanima me da li vazelin mozda ima neko pozitivno dejstvo u svemu tome?Mozda sam lupila...ali ko pita....ne zamerite

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj cicamice2 prvotno napisa
    Zanima me da li vazelin mozda ima neko pozitivno dejstvo u svemu tome?Mozda sam lupila...ali ko pita....ne zamerite
    Kao lubrikant da , ali da je spermicidan ili nije nisam sigurna . Mislim da se proizvodjaci uglavnom ogradjuju da nije spermicidan i da postoji " opasnost " da se desi trudnoca , ali bas da pomaze sperm. da brze plivaju cisto sumnjam .

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Dobro, slazem se da treba biti oprezan sa jajetom..ali moje skromno misljenje je da ne vidim nista lose u bjeljanjku.
    Naime, nama se ko maloj djeci davalo popiti SIROVO jaje za okrijepu, pa nikome nije nista bilo.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

prvi put cujem za bjenajak, meni srecom ne treba ali kome je ovo slamka spasa : GO FOR IT

ipak je bjelanjak prirodan i ne vidim nista lose u njemu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •