Nama je stolica bila isto drugačija u odnosu na bolnicu.Makar su nam u petrovoj rekli da ih oni ne nadohranjuju.Zelena stolica je normalna pojava,bar mi je tako rekla pedijatrica.Kaže da je to ubrzana pasaža.Do tri mjeseca starosti mu nisam davala dodatne tekućine.Sad ima 3 i pol mj. i dajem mu kamilicu ili prokuhanu vodu uz preporuku pedijatrice..Pedijatrica mi je isto tako rekla da kad ima zelenu stolicu da ga češće stavim na prsa.Znao je imat sluzavu,zelenu stolicu.Dok god nema temperature,normalno jede i spava nema razloga za brigu.Ašto se tiče oskudne stolice,ako je beba na prsima.Mlijeko može biti toliko "uravnoteženo da organizam sve upije" i nema što izbaciti.Prodajem ti tuđu pamet,ni ja nisam znala dok nisam pitala dr.Što se tiće patronažne,ja nisam imala dobrih iskustava s njom.Tako da se ne bi previše oslanjala na nju.Za svaki slučaj nazovi dr. kad imaš nekakvih dilema.Nipošto nemoj bebi davati sirup od sljeza,meni je patronažna rekla da dam pa smo drugi dan završili u bolnici.Ajoš nešto,kad sam mu dala komorač zbog grčeva to mu je iziritiralo crijeva,naravno preporučila mi ga je patronažna.Nadam se da ti nisam sad digla živce sa svim ovim "prodikama".Samo ne želim da drugi moraju proči što sam ja prošla.