dragi moji,mogu vam prenjeti svoje iskustvo o bioenergiji ZD na bledu.čula sam za njega od jako poznatog i utjecajnog čovjeka u hrvatskoj i po njegovoj preporuci odlučimo ja i suprug otići.čovijek je pun sebe direktan,možda malo bahat na prvu,ali odaje dojam da stvarno zna što radi.naša diagnoza je azoospermija zbog kemoterapije na što je on rekao nakon prvog ciklusa od 4 dana pojavit će se spermići....kad ono ništa.odemo mi opet računamo nikad ništa nije išlo treba ponoviti još 4 dana i opet ništa.njegovo obrazloženje je da je prošlo puno godina od kemo i da će trebat vremena da se nešto postigne al da je on siguran u uspijeh.e sad mislim se ja kako mi nema goreg od toga da mi garantiraju uspjeh a da tretman nije ni počeo ali naš boravak gore ,doživljaj ljudi,bolesne djece kojima je meni na oči pomogao,daju nadu da će se ipak nešto dogoditi....moram napomenit da su mi ti odlasci na bled terapija i odmor za organizam....osječaj opuštenosti,mira i osvježenja su svakako plod te energije,i to su potvrdili muž i njegovi roditelji koji su cijelo vrijeme bili s nama....što se tiče cijene -nema je plačamo pristojbu za boravak na terapiji nekakvih 30 eura po osobi a na kraju ako želiš i koliko želiš u kuverticu.naglašavam to nije obavezno-dobra volja.inače bili smo u apartmanu koji je presladak i puno jeftiniji od hotela.spremamo se opet ići jer stvarno vjerujemo da u tome ima nešto..eto toliko od mene