Citiraj glacova prvotno napisa Vidi poruku
Curke,bioenergija vam ne može nikako škoditi,samo pomoći. To je terapija energijom koja jednostavno potiće cirkulaciju i imunosistem organizma. Ja to shvaćam kao ulaganje u sebe i rad na sebi jer,barem je tako kod ovih gdje sam bila,ćuje se puno poučnih i pozitivnih priča koje osim što napune tijelo napune i dušu!
Zato samo naprijed!
ja idem vec 1,5 god, dodje u os cca svaka 2,3mj.. bas dolazi opet u pon i jedva cekam!!
krenula sam zbog bolova u vratnoj kraljeznici i neplodnosti tj. pcos-a... vrat mi je nakon prve seanse bio "izlijecen", a sa neplodnosti eto jos vodim borbu...
ne mislim da ce on nekim cudom napraviti nesto pa da ja ostanem trudna ali jako se dobro osjecam kad idem tamo, napunim si baterije, one lose ispraznim, puno lakse i bolje mi bude, i tocno vec pred kraj tih 2,3mj osjetim kako mi fali i kako imam potrebu otici... ici cu i dalje, nije mi puno uloziti te sitne novce u sebe, jos pogotovo zato sto mi je ugodno i dobro... a nadam se jednom kad dodjem do svog cilja i ostavarim si najvecu zelju da necu ni onda odustati i prestati ici
mm nikad nije isao sa mnom, on je skeptik teski i misli da je to sve bacanje novaca u vjetar svako po svom