Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Dugmići na leđima

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Dugmići na leđima

Zanima me da li vaša djeca imaju bodije i odjelca sa dugmićima na leđima i stražnjoj strani vrata? Dobila sam nekoliko takvih i uredno su mi složeni u ladici neupotrebljeni. Pitam se kako to može djetetu ne smetati,maloj bebi koja uglavnom leži,a duž leđa cijeli niz dugmeta?
    Možda pretjerujem,ali nekad ludim sa tom odjećom za bebe,pitam se tko su ti dizajneri? Odakle potreba za tim? Kakav je vaš stav o tome?

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da, bezveze
    a i puno teže je bebu oblačiti i svlačiti s tim dugmićima

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Imala sam i ja par komada i uredno su stajali kao i tvoji.
    To mi je totalna glupost.
    A i za veće bebe, nije mi uopće praktično to kopčanje odozada :/

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ti gumbi iza su totalno nepraktični

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meni je lakše to zakopčati kako mi mala uvijek bježi dok ju presvlačim. Ja lovim po krevetu i zakopčavam.
    Nisam primijetila da ni jednog nešto smetaju drukeri, svejedno nisu spavali na leđima otkad su se mogli okrenuti sami.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

meni je najpraktičnije od svega kompletić - hlače i majica pri čemu se majica kopča po sredini drukerima

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Stvarno teška glupost, kopčanje na leđima, tako nešto je mogao dizajnirat samo netko tko nikad dijete nije vidio...ja sam isto dobila nešto robice s takvim kopčanjem i nikad joj to nisam ni probala stavit...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

o ima jos nesto - drukeri na nogavicama, medju nogama, za djecu stariju od pet-sest mjeseci i to na obicnim hlacama s lastikom oko struka (dakle, ne odijelca, ne hlace s tregerima - obicne hlacice s lastikom i drukerima medju nogama )

na koju bladi foru zakopcati deset-dvanaest drukera djetetu koje se okrece, puze, ustaje se, rita i bjezi po kuci i okolici?? i zasto bi itko to zaboga radio ako moze u dva poteza spustit hlace i vratit ih natrag?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj litala prvotno napisa

na koju bladi foru zakopcati deset-dvanaest drukera djetetu koje se okrece, puze, ustaje se, rita i bjezi po kuci i okolici?? i zasto bi itko to zaboga radio ako moze u dva poteza spustit hlace i vratit ih natrag?
    a baš. a najgore su mi one tutice - piđamice s drukerima od malog prsta do vrata. dok potrefim koji se gdje zakopča, pa fulam, pa dođem do kraja, a jedna uvijek viška
    a mari sad najveći gušt otkapčati ih.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ajoj, i mi imamo takvu tuticu i dečko se buni što ga toliko zakopčavam, mogu misliti kako bi bilo da su drukeri na leđima :/

meni je još uvijek nepraktično i sve što se oblači preko glave, ja bi to sve najradije izbjegla (da mogu)

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    o ima jos nesto - drukeri na nogavicama, medju nogama, za djecu stariju od pet-sest mjeseci i to na obicnim hlacama s lastikom oko struka (dakle, ne odijelca, ne hlace s tregerima - obicne hlacice s lastikom i drukerima medju nogama )

a meni su baš takve hlačice najbolje, puno lakše presvučem tako da samo otkopčam i zakopčam drukere jer ako je svučem onda bježi gologuza po stanu i ciči

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    a baš. a najgore su mi one tutice - piđamice s drukerima od malog prsta do vrata. dok potrefim koji se gdje zakopča, pa fulam, pa dođem do kraja, a jedna uvijek viška
    I uvijek je jedna nogica vani između dva gumba
    Zato ja zašijem tu nogavicu, pa se piđamica raskopčava samo od struka na gore.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I meni te tutice stoje u ladici.
    Kao i bodići/majice sa preuskim vratnim izrezom i rukavima.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

da, i preuski rukavi, to mi baš nije jasno, zašto ih tako jako suze pa ih jedva navučeš :/

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja moram reci da su meni bilo kakvi gumbi, naprijed, nazad, sa strane, po sredini bolji od ničega (posebno ovih uskih proreza koje spominjete), jer P. dobije histericni napad svaki put kad nesto mora ici preko glave.
    sto se spavanja na ledima tice, stavim mu potkosulju, a salo s kojim je oblozen ne dozvoljava da ga ista zulja. za sada.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •