Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Perilica za suđe ne suši

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Perilica za suđe ne suši

Moja perilica (Whirlpool 6th Sense - ugradbene) je nova ali ne suši kako treba. Suđe mi ostani pola mokri. Jeli itko zna kako se ovo može popravit?

Hvala na pomoć!

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moja je iste firme, ni ne pere kako treba, tako se smatraj sretnom :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i moja je takva bila. nekada je suđe izlazilo zmazanije nego kad sam ga stavila u perilicu. onda se muž potrudio i išao pogledati cijev za vodu i ispalo je da je cijev imala neki višak plastike na jednom mjestu i da zamazana voda nije oticala kako treba pa je perilica mislila da ima dovoljno vode... sixt sense!!!
    a moje suđe također ali samo u slučaju ako ga stavim na brzi program pranje.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

da,i nama je tako bilo,nekakav pipac od plastike,ko mala slamčica, se zakrčio,nemam pojma.uglavnom kad smo njega skratili i očistili bilo je sve ok.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

perilica bi se nakon pranja trebala otvoriti da izađe para.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

moja suši savršeno. kad je gotova, otvorim ili ne otvorim ali uvijek je sve suho.
    moja mama ima profesionalnu i ne suši, tj. treba je otvoriti nakon pranja da izađe para i ostaviti par minuta. inače bude SKROZ mokro. nisam mogla vjerovat kad sam vidla :shock:

možda ima veze i s energetskim razredom? moja je AAA, znači i sušenje je A, a moja mama ima AAB... :/

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni isto nekad suđe bude mokro. Pretpostavljam da ovisi o tome jesam li otvorila perilicu nakon što je završila s pranjem ili ne, a ovisi i o tome kad krenem vadit suđe. Ako ga idem vadit odmah nakon što se opralo, normalno da bude mokro. Ak stoji dva dana, osuši se i ovak i onak

Moram priznat da se ne opterećujem baš time. Ako je mokro, uzmem krpu i pobrišem prije nego što ga pospremim u ormariće. Toliko sam sretna što više ne moram prat suđe da mi se čini too much sad još zahtijevat i da bude suho

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Meni isto ovisi kad ga krenem vaditi van.
    Ako odmah nakon završetla onda je ,alo mokro, a ako malo odstoji onda se posuši.
    E da jednimo plastično posuđe uvijek ostane mokro.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja imam neku jeftinjaru Ariston i jedino na kratkom programu ne suši, ali to piše i u uputama.

A na svim ostalim programima i pere i suši perfektno.

Doduše ja najviše i koristim taj kratki program (25min), i onda onako vrelo otvorim i pustim da para izađe van i za 5 min sve suho.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    Doduše ja najviše i koristim taj kratki program (25min), i onda onako vrelo otvorim i pustim da para izađe van i za 5 min sve suho.
    ..samo pazi da ne udahneš tu paru!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja isto otvorim kad završi (ako ne zaspem prije) i onda je suhlje (valjda se to tak kaže) nego kad ju ostavim zatvorenu još neko vrijeme.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj filipova mama prvotno napisa
    Ja isto otvorim kad završi (ako ne zaspem prije) i onda je suhlje (valjda se to tak kaže) nego kad ju ostavim zatvorenu još neko vrijeme.
    o, filipova majko, offtopičarit ću tu po topicu , drago mi je da se razumiješ i u suđerice, ne samo u obične veš-mašine

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jel tocis onu tekucinu u masinu , ne znam kak se zove, ali znam ak ta tekucina se potrosi da susenje bas i ne ide

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Stavim prati navecer, i do jutra se osusi.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj majoslava prvotno napisa
    jel tocis onu tekucinu u masinu , ne znam kak se zove, ali znam ak ta tekucina se potrosi da susenje bas i ne ide
    tako je i kod mene
    a tekucina je za sjaj

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

I ja moram otvoriti da izadje para, pa onda zatvorim da preostala toplina posusi ostatke.

E da, vi koje otvarate vrata, u kakvom vam je stanju plafon iznad perilice? Meni je boja ispucala :/

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj anchi pp prvotno napisa
    I ja moram otvoriti da izadje para, pa onda zatvorim da preostala toplina posusi ostatke.
    Ali zasto otvarate vrata?Ja nikad, pa ta para sigurno nije zdrava.
    Pa ta para ce se vratiti u oblik vode i iscuriti u odvod.
    Mislim, zasto sudje morate vaditi odmah po zavrsetku pranja, zasto ga ne ostavite da se samo posusi?

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Para se kondenzira i nakuplja na sudju, pa se ne osusi i ne ode u odvod. Odnosno ne na svo sudje, nakuplja se u udubinama npr. salica u ruckama lonaca...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa ja slozim sudje tako da ima nagib, odnosno da voda moze otici.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

nikad ne otvaram odmah a i poslozim vecinu tako da je makar malo nagnutio i .....savrsenstvo.....jedino ako ju bas pretrpam onda osztane koja casa malo na fleke ali neema veze operem tu casu,dve,tri na ruke opet bolje par casa nego kao do sada barem 30 dnevno

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ma i ja nagnem, ali uvijek ostane toliko ravno da se voda nakupi u udubinama. Valjda imam takve salice i case.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

to mene užasno živcira.ta voda u šalicama i sl.pa kad ne vidim i pljusne mi na pod. meni je zakon bila bekova ona mala.ta je posušila sve u šesnaest.ni kapi nije bilo....sada imam bosh koja je par tisućica bila skuplja od bekove, i stalno razmišljam da trebam u ikei kupiti one šalice sa žl****m za odvod vode. 8)

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moj plafon iznad perilice je za sad neoštećen. Možda imam prekratko perilicu (1,5 god.)

thalia -

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj plafon iznad perilice je za sad neoštećen. Možda imam prekratko perilicu (1,5 god.)

thalia -
    i od mene

ja ne otvaram vrata jer stavim prati suđe kad idem spavati.
    jedino ako mi se nakupi puno čaša (kad dođu gosti), onda staim na onaj kratki program (koji ne suši) i otvorim vrata kad je gotovo

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I kod mene je plafon neoštećen, a vrlo je blizu perilice, s obzirom da je perilica po kosinom (tavanski stan), a perilicu imam vec oko 4g.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

meni isto ne suši jedino na kratkom programu koji najčešće koristim ali ne bunim se, dobro pere a to je najbitnije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •