Ja sam mama c ( ono od Majka Hrabrost ) i povremeno dolutam na ovaj forum u potrazi za savjetom u svezi s vrtićem ili školom.
Registrirla sam se po prvi puta jer me muči problem s jednim nastavnikom pa Vas molim za savjet.
Naime u proljeće je stara nastavnica informatike otišla u zasluženu mirovinu i moje je dijete (7.razred) dobilo novog nastavnika. RAdi se o informatici.
Mame iz susjedstva su mi u razgovoru spomenule tog nastavnika jer su im njihove kćeri (koje idu u paralelni razred s mojim djetetom) rekle da na informatici ništa ne rade jer im nastavnik stalno bulji u ekran i brzo tipka.Kaže im da otvore radnu bilježnicu i da čitaju i rješavaju zadatke koje će na kraju sata izkontrolirati. Djeca kad odlaze van na wc vide da je otvoren program za facebook i neki chat. I moje dijete kaže da je to tako, da stalno nešto tipka i klika mišem. Informatika mu je najdosadniji predmet. Kome da se u školi požalim na to, jel se trebam žaliti, a da moje dijete ne bude na udaru kao posljedica moje žalbe?