Ljudi moji, toliko sam euforična da moram ovo podijeliti s vama...
Moja E je na knap sa jajetom i MM i ja gledali, mudrovali, odmjeravali i odvagivali koju bi joj AS kupili, i odlučili se konačno za Roemer ili Maxi Cosi.
Dođemo u Turbo Limač, Roemera nema, Maxi Cosi pogledamo datum proizvodnje: 2005!!! I tako sve do jedne na polici. Odemo u Baby media shop, ista stvar! Ja se hvatam za glavu, vidim već, neću spavat 3 noći najmanje od brige, a veli MM junačina: ''Ma ko ih šljivi, ajmo mi u Sloveniju ili Austriju!''
Surfali mi netom i nađemo Baby center u Mariboru, imaju i e-dućan, ali nema dostave u RH, našli put na karti, ''treba li nam vinjeta?ne, supač'' i otputimo se mi danas ujutro u deželu.
A kad ono zemlja iz čuda!
Imaju novu Roemer King Plus Click&Safe kolekcija 2009, plavo-sivu, sjedi na polici ko golubek!
''Jel možemo provjerit datum proizvodnje?''
''joj, to nas još nitko nije pitao!''
''dajte mi ju samo otklopite da vidim poleđinu školjke''
''nema problema, gospa''
čudo (nakon TL): 04/2008, sunce joj poljubim!
''jel možemo provjeriti kako nam sjeda u auto?''
''nema problema, gospa, gdje vam je auto?''
gospojica ode s nama, stavi AS u auto, postavi, zategne, sve u 10 sekundi, sjedi AS ko salivena, ko Pepeljugi staklena cipelica!
Ja sve hopsala od sreće
:D
Da rezimiram: ključne razlike u odnosu na TL i ostale u RH (ne kažem da nema časnih iznimki, ali mi smo naletili samo na loše primjere)
1. prodavači koji znaju sve o proizvodima
sve nam je rekla i kako se stavlja, skida, namješta, provjerava, kad će ju prerast, da ju možemo donijeti k njima da ju pošalju proizvođaču da je provjere nakon manje sudara i sl., vrelo informacija
2. mali lager
TL naruči 1000 kom, bubam, pa kad se prodaju, a ovi malo-pomalo, pa uvijek imaju friške
Eno čuči AS kod kuće da ju mi proštudiramo i da ju gospojica lizne i gricne, da provjeri jel to valja! Čudo jedno!
![]()

Odgovori s citatom
sorry, krivi smajlić, da ne ispadne da ti se smijem