-
Ko je tu lud? Pomozite!
Dakle ovako, malac je doma od proslog tjedna zbog navodne viroze, ustvari je imao temp jedan dan i to nisku 37.8. U noci s nedjelje na ponedjeljak cijelu noc place. Ujutro bili na kontroli, veli pedica sve 5 i salje ga u vrtic iako samo joj rekla da je plakao cijelu noc. Popodne on dobije temp 38 i proljev. Sljedeci dan ista prica, proljev samo jednom ali jaaaaako obilan. Po noci ne spava, samo place. Vadimo krv i dajemo urin, sve ok. Salje nas u zaraznu. Planirali smo ici sljedeci dan jer je vec bilo kasno. Njemu se u meduvremenu stanje popravlja, nema proljeva ni temp i prespava noc pa ga ja odlucim ne vodit u zaraznu uvjerena da je u pitanju samo zubic, ocnjak koji nikako da izbije.
E sad, on ima temp u guzi 38, ne da mjerit ispod ruke nikako a u uhu pokazuje nebuloze. Prosla sam sve stranice na netu ukljucujuci i Rodu i svuda pise da je rektalno do 38 normalno. Ali pedica tvrdi da nije! Ona kaze da je 37 normalno bilo rektalno ili ne.
Ne da mu u vrtic, iako je njemu opce stanje ok, nego nas salje na KKS u ponedjeljak iako smo bili prije manje od mjesec dana. A meni muka da mu opet vade krv iz vene kad mislim da malcu nije nista.
Pa jel ona luda il ja?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma