Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Vođenje trudnoće kod dr. Relje iz Poliklinike Supernove

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Vođenje trudnoće kod dr. Relje iz Poliklinike Supernove

Eh ovako. Ovo mi je druga trudnoća i u 23tjednu sam. trudnoću vodim kod ginekologa od HZZO-a, a povremeno (kao i u prvoj trudnoći) odem kod dr. Relje na Uzv.

Sve pohvale njemu i spasio mi je prvo dijete uputivši me na hitnu u Petrovu radi pomanjkanja plodove vode, što moja gin. nije primjetila.

U hitnoj u Pterovoj sam predala papire i od obićne gin. ali prvenstveno od nalaza dr. Relje koji je dao pravu dijagnozu.

Međutim u Petrovoj su svi bili jako, ne znam kako da navedem, ljuti radi njegovih nalaza da kao šta on zna i pregledavali me cijeli dan da bi ustanovili ono što je dr. Relja već napisao.

Sad ja vas pitam da li je koja od vas s njegovim papirima išla u bolnicu na porod i gdje? I da li ste predavali samo njegove papire ili i trudničku od obićnog gin?

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

nitko ni a ni b

ne znam jesam li na pogrešno mjesto stavila ovu temu pa nek moderatorice vide

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam vodila trudnoću kod dr. Rajhvajna u Supernovoj. Kod HZZO ginekologa nisam bila niti jednom. Docent Rajhvajn me je poslao na Sv. Duh kad se približio termin. Tamo mi je dogovorio susret s doktorom koji mi je napravio carski, a taj je najbolji na svijetu - divan liječnik i čovjek.
    Bojim se da ti nitko ne može dati decidiran odgovor. Sve ovisi koliko imaš sreće.
    Uostalom, nije ti se u Petrovoj ništa loše dogodilo. To što su oni ljuti na liječnika koji ima odobrenje za rad i legalno radi svoj posao (Relja) nije tvoj problem, neka te ne sekira.

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

znam to da su oni radili na Sv. Duhu.
    Sv. Duh i je jedna od opcija za ovaj porod.
    Znači on je tebe uputio na Sv. Duh. Budem ja još s dr. Reljom pričala. Mislim on mi je stvarno dobar i zadovoljni smo s njim.
    A ja moram i kod obićnog gin. radi bolovanja.

hvala na informaciji

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam cijelu trudnocu vodila kod dr.Relje i stvarno sam zadovoljna s njim. Kad mi se blizio termin poroda rekao mi je ili da odem u rodilište gdje zelim roditi na neku kontrolu ili da ostanem doma i tek kad me uhvate trudovi da onda krenem u rodilište.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •