ima dvoje klinaca (4,5g i 13mj). muž već 2mj radi od 7-7,ponekad i duže. samo je nedjeljom doma. ker ide u vrtić,al evo već je 2mj doma i ja sam već izudila. ona ima svoje interese koje često nemože ostvarit jer joj braco pobrka planove,hoda pa sve mažnjava i ne da joj mira i tako u krug,pa se dogodi da ga probudi na popodnevnom spavanju pa su histerični cijeli dan a navečer nemogu zaspat,a ja već padam s nogu,peglam navečer kad odu spavat,a taman kad ja zaspim sin se probudi jer ga muče zubi(3 kutnjaka su vani + još7),pa spava na meni na fotelji u njihovoj sobi. nemam nikog za uskočit,svakrva nije baš voljna pa se izvlači,moja baka uskoči kad joj je dobro(donese iz dućana),al većinom nije. bila sam neki dan na rubu suza jer su mi klinci bili bolesni,mali je kurio,mala asmatičar pa izbjegavamo maglu i sl,zovem ja svekvu koja je dvije ulice dalje,nemože,baki nije dobro,a ja u kući ni kruha ni mlijeka.spremila ja klince i u dućan,mala se gušila od kašlja vani, a mali još više zakurio.sad je mali ok al mala je totalna koma kaj se kašlja tiče,a i mali e počeo lagano,a ja opet sama doma i opet nitko nemre pomoć i uskoćit na 20min da odem do dućana. sad mi je malo lakše kad sam se ispucala, a vjerujem da nisam jedina koja to proživljava. mame, ispucajte se,barem ćete podijelit to s nekim