Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: kolica za dijete s posebnim potrebama

zlatokosa avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno kolica za dijete s posebnim potrebama

naš anđeo ima cijeli niz teških dijagnoza i problema (hipertonija, hipotonija, epilepsija, traheostoma, atrofija mozga, teška psihomotorna retardacija....) iako ima samo 10 mjeseci "obična" graccova kolica su nam prekratka i preuska(dijete stalno leži, nogice su ukočene, skučeni prostor gotovo uvijek izaziva mu napadaje i hipersekreciju). osim toga, moramo imati i aspirator i pulsni oksimetar na njima, a po potrebi i kisik.
    ima li možda netko od vas slična iskustva. postoje li neka dječja kolica koja bi bila dulja i šira ili moramo već sada uzeti posebna.
    hvala

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja nemam direktnog iskustva ali ako mogu pomoći idejom...
    Možda bi ti se isplatilo pogledati Quinny speedy kolica, kada ih uspoređujem s drugims, vidim da su dosta prostranija (i šira i duža), nema tog osjećaja skučenosti za bebu. Nisu nešto udobna ali to se da rješiti kakvom podlogom na kojoj bi ležao da mu je mekše. Ne idu u potpuno ležeći položaj ali daju se dosta spustiti. To je trokolica, kao pero za upavljanje su! Sretno u pronalasku pravih!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

da deinitivo probajte sa Quinny speedy, po meni su jako sira i veca, a i kosara koja se dobije sa njima ja velika... mislim da ih imas u TL katalogu za 2000kn, i na njuskalu je netko prodavao rabljena za 1000kn ...

zlatokosa avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala. pogledat ćemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •