-
[QUOTE=
ivana zg, mi smo zadnjih 10 mjeseci stalno u Klaićevoj, krvnu sliku rade iz prsta, a ako treba koja pretraga iz vene onda bocnu u šaku. Ali sve kontrole kasnije isključivo iz prsta. Njeni znakovi na tijelo upućuju na trombocitopeniju, jer je sve isto kao i kod mog Vite, jako puno crvenih točkica po svuda, modrica, samo što on nije nikad krvario iz nosa-za divno čudo, budući da stalno ima trombiće ispod 10, a normalni su od 150-400 kao što si i napisala. Odredi gdje ti je bliže za ići na tjedne redovne kontrole, Rebro ima odlične stručnjake, nama je bliža Klaićeva. Klaićeva je manja i sve se brže obavi. Javi kako je prošlo i što ste saznali.
i naravno, puno sreće svima![/QUOTE]
puno ti hvala na informacijama... Rebro mi je bliže jer sam u istočnome dijelu grada no u Klaićevoj smo već bili i otprilike zam gdje se tamo što nalazi
ona se jako boji vaditi krv iz vene..kad smo išli na alergološko testiranja tražili su da za sveukupni IGE legnem na nju i ona je morala ležati okrenute glave ispružene rukice gdje su je dvije sestre štipkale za venu i nije znala kada će ju ubost jer se nije mogla micati-mislim da ju je to upalšilo više nego samo vađenje...to je bilo na Srebrnjaka i sestre su bile fakat brze a i meni je bilo draže da pogode od prve evnu nego da bockaju par puta....isto je 7 dana ležala na Srebrnjaku s kanilom u šaci..nisam bila prisutna kad su joj je stavljali-kaže da je plakala ali valjda je sjedila na sestri i sve vidjela pa joj nije bio toliki šok
već sam ja nju pripremila za vađenje iz vene jer sad je stvarno kranje vrijeme da obavimo tu pretragu a ta je najmanje bolna
evo ako netko ima iskustva s Rebra kako se tamo vadi ta pretraga i da preporuku za dobrog doktora
U Klaićevoj ne znam tko nas je gledao jer nema štambilja već je sve ručno pisano a potpis izgleda kao JS ili JG bila je tamnokosa ženska srednjih godina!
U Klaićevu bi išla jer je baš bolnica za klince kao i Srebrenjak i znam da imaju iskustva s tim vađenjem krvi, za Rebro nisam tako čula.
Rebro mi je bliže imam gdje parkirat, vrhunski stručnjaci ali nemam pojma ni u koju zgradu moram ni kakve su sestre koje rade sklincima...mislim je li taj laboratoriji za vađenje krvi na pedijatriji ili je zajednički pa u njega idu i odrasli? Ako idu i odrasli onda bi rađe u Klaićevu.
Znam da pilim, ali eto tako sam se zeznula i s Goljakom..tamo se vodimo od rođenja pa sam tamo ostala i kod logopeda kojim sam totalno razočarana, umjesto da sam otišla u Suvag!
Eto sve informacije o doktorima, laboratoriju i svim pretragama u vezi Klaićeve i Rebra su dobrodošle.
Nakon što sam pročitala vaše postove nisam mogla spavati već sam se rasplakala- moja iskrena, iskrena sućut svima, meni se srce slomilo samo dok sam čitala ne mogu ni pojmiti kako je to izgubiti dijete. Divim se vama i vašoj djeci na hrabrosti-anđeli mali!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma