-
Zao mi sto oporavak ne ide brze, ali procice i tih duuugih mesec dana, i nadam se da ce rezultati biti odlicni! Saljem vam virtuelni zagrljaj! Kako se malisa oseca?
Mi smo dobro, stvarno dobro. Anemije nema! Hemoglobin mu je 114! A varirao je 80-90. Jetra i slezina se smanjuju tj vracaju na normalu, ali sporije. Krecemo u vrtic, ponovo, posle vise od godinu dana
Kako podnosi terapije? Stvarno dobro. Najveci problem nam je sto cesto ne nadju venu iz prve, ili pukne, pa se i on unervozi od vise bockanja. Kad uspe iz prve - nikakav problem, nema plakanja ni nicega. Samo trazi da mu pokrijem oci i da mu sestre kazu kad ce da ga bocnu, bas je kao veliki! ima starijeg drugara koji u isto vreme prima terapiju, pa je glavna fora da se "trkaju" ko ce pre da zavrsi
))
Ne ostajemo u bolnici uopste, dodjemo, ispregledju ga usput, cim zavrsi ide kuci. Vece kontrole su na 3 meseca zasad, mislim da ce biti na 6meseci kasnije. Mackamo hepalpan mast zbog tih vena koje nas zezaju.
Blesavo je recimo to nam treba uput svaki put, i svaki put na salteru otvaraju prijem u bolnicu. Ah birokratija 
Drzim fige i mislim na vas....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma