Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: trombocitopenija kod djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Voljela bih da čujem kako su priče saske i bipsica sa trombocitopenijom prošle? pisale su prošle godine, a od tada nisu više pisale na ovoj temi pa da podijelimo iskustva i savjete

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Morcheeba prvotno napisa Vidi poruku
    Voljela bih da čujem kako su priče saske i bipsica sa trombocitopenijom prošle? pisale su prošle godine, a od tada nisu više pisale na ovoj temi pa da podijelimo iskustva i savjete
    Sorry, nisam bas redovita na ovoj temi, nekako ju zaobilazim... Mislim da sam nakon one nase epizode, koja je hvala Bogu dobro zavrsil, razvila PTSP sindrom :/
    Pregledala sam sad sto ste pisale, sa suzama u ocima jako, jako mi je zao zbog vasih gubitaka a s druge strane vesele me dobre vijesti...

Kod nas su se trombici digli nakon nekog vremena i cak smo ih prestali kontrolirati. Međutim, nakon sto je A. opet imala nekakav infekt sa temperaturom, opet su se pojavile tockice po tijelu i onda sam sasvim slucajno (ko da mi je neki instinkt govorio) isla citati uputu o lijeku koji sam joj davala za snizenje temperature (Lupocet). I procitala da je jedna od nuspojava i moguce snizenje broja trombocita! Od tada joj zaista rijetko dajem Lupocet, uglavnom koristim ibuprofene, i nisam vise primijetila pojavu tockica. A vjerujte mi da cim dobije temperaturu, ja sam u laganom stanju šoka jer se uvijek sjetim straha koji sam prozivljavala tih nekoliko dana.

Od srca vam svima zelim da vam klinci budu dobro! Drzite se!

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Pozdrav!

Nasa 10 godisnja curica vec 4 mjeseca ima trombocite oko 5. Dijagnosticirana joj ITP bolest. Primilia je u vise navrata IVG i korizone ali ne pomaze. Da li neko ima iskustva sa ovom bolesti ? Pozdrav

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •