Citiraj Morcheeba prvotno napisa Vidi poruku
Voljela bih da čujem kako su priče saske i bipsica sa trombocitopenijom prošle? pisale su prošle godine, a od tada nisu više pisale na ovoj temi pa da podijelimo iskustva i savjete
Sorry, nisam bas redovita na ovoj temi, nekako ju zaobilazim... Mislim da sam nakon one nase epizode, koja je hvala Bogu dobro zavrsil, razvila PTSP sindrom :/
Pregledala sam sad sto ste pisale, sa suzama u ocima jako, jako mi je zao zbog vasih gubitaka a s druge strane vesele me dobre vijesti...

Kod nas su se trombici digli nakon nekog vremena i cak smo ih prestali kontrolirati. Međutim, nakon sto je A. opet imala nekakav infekt sa temperaturom, opet su se pojavile tockice po tijelu i onda sam sasvim slucajno (ko da mi je neki instinkt govorio) isla citati uputu o lijeku koji sam joj davala za snizenje temperature (Lupocet). I procitala da je jedna od nuspojava i moguce snizenje broja trombocita! Od tada joj zaista rijetko dajem Lupocet, uglavnom koristim ibuprofene, i nisam vise primijetila pojavu tockica. A vjerujte mi da cim dobije temperaturu, ja sam u laganom stanju šoka jer se uvijek sjetim straha koji sam prozivljavala tih nekoliko dana.

Od srca vam svima zelim da vam klinci budu dobro! Drzite se!