molim savjetnice za pomoć-kuma je rodila mjesec dana prije termina, mala je izašla iz bolnice s 2700 kg i sisa ko velika, nakon 4 dana išli su kod ped na vaganje i dobila je 80g.on im je rekao da ju obavezno moraju nadohranjivati jer to što ona posisa i potroši i to nije dovoljno za nju jer se rano rodila, kako bi nešto ostalo i kako bi se debljala moraju joj dodavati adapt.
..Kuma je sad sva zbunjena, jer sam joj ja rekla da joj samo daje sisati koliko i kad želi i da ništa drugo ne mora davati..mala fino napreduje, sisa, spava, ima dovoljno pokakanih i popišanih pelena i po meni nema potreba za adapt.molim Vas savjetnice recite mi da sam joj ispravno rekla jer se ona sad pokolebala i počela uvoditi adapt (iako ga mala svaki put povrati).

, nakon 4 dana išli su kod ped na vaganje i dobila je 80g.on im je rekao da ju obavezno moraju nadohranjivati jer to što ona posisa i potroši i to nije dovoljno za nju jer se rano rodila, kako bi nešto ostalo i kako bi se debljala moraju joj dodavati adapt.
..Kuma je sad sva zbunjena, jer sam joj ja rekla da joj samo daje sisati koliko i kad želi i da ništa drugo ne mora davati..mala fino napreduje, sisa, spava, ima dovoljno pokakanih i popišanih pelena i po meni nema potreba za adapt.molim Vas savjetnice recite mi da sam joj ispravno rekla jer se ona sad pokolebala i počela uvoditi adapt (iako ga mala svaki put povrati).
Odgovori s citatom
...sjećam se da sam pročitala da je za prijevremeno rođenu djecu majčino mlijeko prilagođeno baš za njih. Ne znam jesam li dobro objasnila, ali bebica tvoje kume od mame dobiva sve što joj treba. A čitala sam i da ta dnevna vaganja nemaju nikakvog smisla, tako da su i 4 dana između dva vaganja premali period za donosit neke zaključke. I na kraju, ako je beba vesela i ne plače previše, a pelene štimaju sve je dobro, nije gladna.