Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Hoće li se odviknuti od platnenih?

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Hoće li se odviknuti od platnenih?

U dilemi sam: idemo u Njemačku na dva tjedna i nisam htjela nositi platnene da nam ne zauzmu mjesta u koferu (da možemo što više ponijeti natrag ), ali se malo brinem da se ne bi naviknuo na suhu guzu u jednokratnima, pa da bude problema na ponovno navikavanje na platnene kad se vratimo? u platnenima je od ca. 20. dana. Ima li netko iskustva?

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Re: Hoće li se odviknuti od platnenih?

Mi smo putovali u Austriju kad je M. imala 7 mjeseci i iz istog razloga kao vi nosili jednokratne pelene (i na kraju opet morali putem kupiti kufer za na krov, nas troje u monovolumenu ). Kad smo se vratili nastavili smo s platnenima i moram priznati da mi ovaj problem navikavanja na jednokratne uopće nije pao na pamet. Svakako, nije bilo nikakvih problema. Sretan vam put i dobar provod

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Re: Hoće li se odviknuti od platnenih?

A možda bude problema s jednokratnima, manjak zraka na guzi.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mi smo proslo ljeto nosili jednokratne i to samo jer vode na otoku nema. Sve proslo 5 ,iako sam ja stalno grintala da jednokratne smrde i cijela kuca od njih.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ne vjerujem, još je to mala bebica...

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala svima na iskustvima! pa sad kontam da ponesem bar 10 kom. pa kombiniram, isto i iz razloga da se ne bi slucajno osuo u jednokratnima... mislim da cu odluciti tek kad spakiram kofer, pa vidim koliko je to prostora koji zauzimaju. tetka se naime vec veseli da nas voda po svim baby shopovima... vec vidim da ce biti kao kod Pcelice Mare

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

već sam jednom savjetovala ponijeti tetre umjesto platnenih na put, kao alternativu jednokratnima. Brže se suše, i lakše su. Može ti i to biti opcija. Plus zaštitne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •