Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: kolica za bllizance?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno kolica za bllizance?

dali ce mi trebat buduci da ce razlika biti 23mj
    ako da koja?
    kakva?
    ima li netko za prodat?
    dosta cesto idem u grad cipelcugom

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

tolika ti je razlika i između mojih. imamo kolica ABC desing, prošle godine su me spasila, ove godine već ih manje koristim jer i curka voli pod zadnje češće šetati, a bembo se voli malo više nosati.
    ja sam u početku tražila polovna baš zbog takve dileme, al na kraju sam ih nabavila u Njemačkoj za 130€ nova

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mial,
    imas link na ta kolica?

nasa razlika ce biti 15 mj, i DEFINITIVNO mi trebaju dopla kolica.

samo ne znam koja...

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

http://www.abc-design.de/display.php...=designs&d=04&
    ovo je noviji model koji ima za prednje dijete podmetač za nogice koji se diže. naša nemaju pa mi je užasno bilo kad zaspe a nogice vise, ali ja sam onda spuštala onu ogradicu pa joj na to stavljala nogice.
    jedina im je zamjerka što su uske sjedalice, nisu jako ali . . .
    navikla sam na peg peregova široka.
    ima i peg perego dupla
    http://www.pegperego.com/page.php?si...01&idf=05&cl=N
    u king crossu ima ABC pa se može pogledatiu, a u Kiki sam jednom vidjela PP

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mial, hvala na linkovima

ja bih da se i prednja sjedalica moze spustiti, kada mi veca zaspi ( da ne mora spavati sjedecki), nogice bih isto da se mogu ispruzit, a mali bebac otraga da bude skroz na ravnom.

koje su prednosti / mane, ovih sto si poslala abc (sjedala jedno IZA drugog) i duplih kolica jedna pored drugog?

ta "pored" se meni nekako vise dopadaju

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa ova "pored" se mogu jednako spustiti u skroz ležeći položaj. kod njih je, meni barem, problem širina, a sve ostalo je na njima kao normalna kolica.
    kod ABC vlakića se za bebu može spustiti u skroz ravan položaj za bebu - ja vozila mojeg s nepunih mjesec.
    sjedalica za starije dijete može se spustiti ali ne skroz, meni izgleda onako kao da ima jastučić. a što se tiče onog postolja za nogice sva ABC koja sam vidjela imaju, a sad zašto naša nemaju nemam pojma
    vlakić ide u dužinu - nije kao da su dvoje kolica jedno ispred drugih, ali skoro su tu.
    koja god kupuješ pazi na težinu ( ABC su čvrsta, ali aluminijska pa su lagana ) i kad su sklopljena koliko uzimaju mjesta. imamo i PP Veneciju i njih kad sklopim skoro tako i vlakić izgleda

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Za bebe s malom razlikom u godinama je jako zgodno kupiti kolica koja imaju mogučnost da budu za jedno ili za dvoje djece. Ja imam ova
    http://www.philandteds.com/nz/index.htm
    Znam za još jedan model s tom mogučnosti; iCandy
    http://www.icandyuk.com/pear.htm

Zgodno je jer starije dijete može skoro odbiti vožnju u kolicima, te zaglavite s kolicima za blizance. Ovako sam sigurna da ću ista kolica koristiti duži niz godina.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Možda nešto ovako, lagana...jednostavna...daju se spustiti u ležeći položaj i ej...vozi ih Brangelina :D

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kod mene je razlika takodjer 23 mjeseca i nisam kupovala takva kolica. prvo oni ti dodju u tom periodu u fazu da mogu sve sami i BC nije htio u kolica. u kolicima zadnjih 9 mjeseci se vozio pa mozda 4-5 puta. ja sam pak razmisaljla o kupovini tzv skejta za kolica. ipak guras jedna kolica a drugi klinac ne mora hodati . ljudi koji to imaju kazu da ih je spasilo. u nasem slucaju BC je provozio svoj triciklic pa je on vozio tricikl, a ja gurala nju u kolicima.
    skejt imas kupiti u TL (oko 500 kn), Kika oko 450 kn, a u MEdia shopu imaju za 300-350 kn, ali je problem da ne ide na sve modele kolica.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja imam slican problem razlika 18 mj. i sad sam u potrazi za kolicima! I nikako da nadjem nesto sto mi odgovara ! Ako i nadjem nema ih kupiti u HR.

Djenka gdje si uspjela kupiti kolica ! Nime bas ta i tražim, kako si zadovoljna?

U Zg sam vidjela samo jedna zelena mozda su bas tvoja

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Izuzetno sam zadovoljna s kolicima jer su mi taman za ono što meni treba. Doduše još ih nisam isprobala na vožnji dvoje djece te vožnji novorođenčeta, to ću tek za mjesec dana cca.
    Zasad samo malu od 14 mjeseci vozim u njima i ogromni plusevi su mi: stanu u moj mali lift, prolaze kroz sve prolaze i vrata za razliku od klasičnih blizanačkih kolica, ne moram ih nositi po stepenicama, nego ih vučem po njima, a pošto su veliki kotači punjeni zrakom to ide jako lagano, inače sama kolica nisu lagana i bilo bi gadno da ih moram nositi, upravljanje izuzetno lagano, privlačno izgledaju, tkanina se da okefati spužvom bez ostajanja fleka, lako (kad se uhvati grif) se sklope i stanu u večinu prtljažnika, ako i ne stanu u komadu kotači se skidaju jednom rukom na gumbić, dodatna ležaljka se postavlja na klik klak, imaju tonu dodatnih opcija koje ja nisam kupovala (dodatna šipka da se od ležaljke napravi viper... dodatna šipka da se nakalemi Max cosi ili Graco AS na njih itd). Ja sam uzimala dodatno zimske vreče i jako su udobne i meke, te zaštitu od kiše.

Mi (tj muž) smo sami kupili u Londonu, inače, ako se kupuje preko ebaya jeftinije je na USA ebayu, jer su tamo duplo jeftinija nego u Europi.

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E da, ja imam zelena, lako moguće da si vidjela baš moja

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hvala ni inf. Nadam se da cu pronaci nesto slicno !

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ima jedna super stvar za vožnju 2 djece 1 kolicima (ako je razlika kao kod nekih od 6+ mj.).....zove se Buggypod (prema opisu može se koristiti od 6 mj. starosti)....vidjela sam to u katalogu od Baby Center-a iz Slovenije.

Evo linka na taj katalog........

http://portal.baby-center.si/PortalS...REMA%20low.pdf

Buggypod je na strani 19.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo kod mojih bude razlika 16 mjeseci. I tek mi danas sinulo kako ću morati neka dvojna kolica.. No meni je nešto drugo palo na pamet- jedna kolica imamo, kupila bih druga- kišobran kolica i pokušala ih nekako spojiti a da imaju mogućnost i odvojiti se. (samo bojim se da bismo cijelu cestu zauzele ) E sad ne znam hoće li to biti izvedivo. Je li koja od vas pokušala tak nešto? :? Ili se baš mora ić u kupovinu za oba kolica?

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kristina zg,

bugme istina, dupilicka kolica cijelu cestu zauzmu....ja se osijecam ko ralica kad ih guram....

mg1975, ogledavala sam to i dvoumila se oko buggypoda ali iskreno tako mi se cinilo malecko to sjediste :/ , mislim da za koji mjesec dupence moje kceri ne bi u to stalo....i ne bi mi se svidalo sto se to sjediste ne moze spustiti u lezece, jer mi N jos uvijek cesto dremne u kolicima

inace, moji su 15 mj razlike, uzeli smo koelstra duplicka kolica i pre-pre zadovoljni smo. ne bi ih mjenjala za nista
    :D

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj we&baby prvotno napisa
    inace, moji su 15 mj razlike, uzeli smo koelstra duplicka kolica i pre-pre zadovoljni smo. ne bi ih mjenjala za nista
    Možeš li mi molim te dati link za ta kolica? Kolika im je cijena?

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

http://www.abc-design.de/display.php...=designs&d=04&

zanima me postoji li ovakav model kolica ali da mogu djeca sjedit okrenuta jedno prema drugome? A i da se mogu oba sjedala spustiti u ležeći? Postoji li uopće tako nešto?

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa
    Možeš li mi molim te dati link za ta kolica? Kolika im je cijena?
    to bi bila ova, zar ne?
    http://www.koelstra.com/nl/pushchair...33/language/en
    jel ih ima uopće kod nas za kupiti?

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sad imam iskustva i za vožnju dvojca
    dupla kolica
    http://www.philandteds.com/

vrlo sam zadovoljna. drugo sjedalo se u sekundi skine ako idem s jednom bebom vani, tkanina se lako održava, ulaze u svaki dučan, identično su široka kao jedna kolica, zapravo čak su i malo uža od npr. Quinny. može se upravljati jednom rukom, jako lako se kreću.

mane su: kotač se brzo ispuše, ali vjerojatno zbog toga što ih vučem po stepenicama. nisko je košara pa mi struže, kad ju napunim, po nogostupima.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jako mi se sviđaju ta kolica. Interesira me jel se mogu oba sjedala spustiti u ležeći, gdje se mogu kupiti i kolika im je cijena. Oprosti na puno pitanja al moram se odlučiti

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Samo jedno sjedalo (glavno) se može spustiti u ležeći. Do četvrtog-petog mjeseca mlađe bebe ona leži u tom spuštenom dijelu, i tada je malo nespretno riješeno, ali pregrmili smo to i sad mi je super.
    Može ih se jedino izvana naručiti ili od nekog poznatog.
    npr
    amazon
    Mi svoja sami donijeli iz GB.

Cijena je u rangu recimo Chicco kolica 3u1 kod nas.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Djenka, hvala

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

djenka,

gledala sam ih u trgovini, i rekose mi:

samo se "gornje" sjedalo spusta u lezeci, znaci tamo bi trebala smjestit bebu, a N bi tada morala ici u ono donje sjedalo iz koje se nista ne vidi, i malte ne je na podu ...mislim da bi ona dobila lagani " popi.ditis"

:? ...jel to tocno..ili kak je kod tebe...

meni su moja kolica i dalje m r a k ....sjedala se oba spustaju u skorz ravni polozaj, s tim kaj sad imam gore kosaru umjesto 1 sjedala, ali kad budu veci, moze svak coriti u svom sjedalu...

kristina, vidjela sam jedna luuuda kolica, totalno space ! ne bi se sjetila gdje i kad ( u nekom casopisu)...klinci jedan prema drugome i dizajn je bijesan (ali i cijena )...

odmah ti natipkam, cim ponovo ih vidim

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kristina, vidjela sam jedna luuuda kolica, totalno space ! ne bi se sjetila gdje i kad ( u nekom casopisu)...klinci jedan prema drugome i dizajn je bijesan (ali i cijena )...

odmah ti natipkam, cim ponovo ih vidim
    ajde javi kad ponovno vidiš, ali ako je cijena bijesna čisto sumnjam da bu kaj od tog

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

we&baby, ne, onda starije dijete ide gore, krivo su ti rekli

kristina, i ova kolica imaju opciju da budu za jedno ili za dvoje djece
    icandy

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove