Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Pustiti ga da skace?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Pustiti ga da skace?

Imam dijete od 5 mjeseci i sad mu je najnovija fora da kad ga drzim a ja sjedim npr. cim osjeti podlogu pod nogama(moje krilo,krevet..) pocne da skace,onako hopsa,gore,dolje i pritom vidim da skace na prstima. Ne znam smijem li ga pustati da to radi,a vidim da uziva u tome.?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Baš i ne.
    Ne bi trebao na noge dok se sam ne ustane.
    Isto kao i sa sjedenjem, dok se sam ne posjedne, ne smije.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da,ali ja ga ne stavljam na noge.samo ga držim,tj. nosim nasjedečki,a sad je dugačak i nogice su mu na mom krilu uglavnom,dodiruju ga i kad to osjeti odmah se dize u skakanje.. ne mogu ga stalno nositi i hodati ili stajati.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neka bude što više na podu ili krevetu (ali da si pored njega naravno da ne padne s kreveta), na trbuhui tako jača mišiće leđa i ruku, neka se kotrlja s trbuha na leđa i obrnuto. To će mu koristiti u pravilnom razvoju motorike. Oslanjanje na noge u tako ranoj dobi može samo štetiti djetetu.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa
    Da,ali ja ga ne stavljam na noge.samo ga držim,tj. nosim nasjedečki,a sad je dugačak i nogice su mu na mom krilu uglavnom,dodiruju ga i kad to osjeti odmah se dize u skakanje.. ne mogu ga stalno nositi i hodati ili stajati.
    Da, ali ti ga pridrzavas, inace se on sam ne bi mogao dignuti i skakati zar ne? Moja je isto negdje u toj dobi to radila, tocnije ako bih je drzala i sjela, cim bi osjetila podlogu pod nogama pocela bi se odgurivati. Rijesila sam to tako da bih sjedila rasirenih nogu da joj stopala ne doticu moje noge.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ili bih je stavila potrbuske na moja koljena.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj skace vec mj.dana. odguriva se od podlogu kad igra konjica i doktorica kaze ako on to hoce neka sam radi da ga nista ne forsiram bez njega.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pitala sam i ja,kaže ako mu je to zadovoljstvo neka skače.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •