...i to strašno!![]()
Slušam majke koje su prestale dizati svoje bebe da podriguju sa 3 mj., 4 mj., 6 mj. ...meni je to SF!
Od kada se moja curica rodila, teško je podrigivala i meni se čini da je to sa svakim danom sve gore i gore![]()
Zadnji put sam pedijatrici rekla da sam zabrinuta zbog toga, kada je moja curica imala 7 mj., ali je ona po običaju samo odmahnula rukom na to. Tada sam pomislila da valjda nismo jedini takav slučaj, ali što više tražim po netu, sve više vjerujem da jesmo![]()
Moja curica navečer popije čaj i zaspi, ali se tokom noći u stanju probuditi još 10 puta da je dignem da podrigne. I po danu, najčešće počne plakati i smiri se tek kad podrigne.
Probala sam da joj ne dam čaj prije spavanja, ali se svejedno probudi i podrigne, a da ni sama ne znam od čegaMožda od sline, jer je ovo vrijeme kad je najviše muče zubići i baš jako slini? Ne znam ni sama....
A kažu da beba na trbuhu bez problema podrigne...ona spava na trbuhu i nema nade da će sama podrignuti.
Što se tiče svega ostaloga- oduvijek je super...i motorika, i napredovanje...
Voljela bih samo čuti da ima još ovakvih slučajeva i da nismo jedini...makar da ste negdje tamo čuli da je netko....
Sve više sam luda od brige![]()