Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 160

Tema: Gdje vam muž spava?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj printemps prvotno napisa
    Citiraj kahna prvotno napisa
    Za sada svi zajedno u bračnom.
    Plakanje mu nije smetalo nikada jer ne čuje niš dok spava
    X
    još mi neki dan kaže kako je mali ljepo prespavao noć,a ja sa podočnjacima do poda ga gledam
    tako i kod nas.
    kad netko pita kako je mala spavala, po novom kaže: pitajte ženu, ja nemam pojma

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    krevet je 2x1,80 , ali smo ga mi obrnuli da spavamo po sirini od 2m

s tim da dorian spava na 1 m, a ja i mm svaki po 50 cm
    sve mi se čini da ćemo i mi tako

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Spava naravno u našem, bračnom krevetu. Iako puno radi ne smeta mu ljubićev plač, dapače, digne se i nosa ga, iako ga ja nastojim štediti pa mu uvijek kažem odi ti spavati, on neće dok malecki ne zaspe pa me vrlo često zamjeni dok ga ne uspavamo. Za MM

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pred televizijom...
    onda dođe u 1h u krevet pa me probudi, pa se razbudi i mala pa počne sisat, ja tada shvatim da sam zaspala dok sam je uspavljivala, neopranih zubiju, u trapericama i da nisam bila na wc-u, tako da mi se i piša, što je još puno gore jer mala siše i frlji drugu bradavicu, tako da se živciram dok ne uspijem otići na wc, oprati zube i svući traperice, a nakon toga ne mogu spavati sat vremena.
    Drugo jutro očekuje da ga pustim spavati duže jer je kasno legao :shock:
    Mogao bi i on završiti na pomoćnom ležaju, ali ne da se, voli spavati s nama (ima čvrst san)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ajme pomikaki, pa kako to :shock:
    Pa zna se (a i litala je to lijepo objasnila ) da prije nego ideš uspavati dijete:
    1. večeraš
    2. otuširaš se
    3. obučeš pidžamu
    4. opereš zube

i možeš na spavanje

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i ispraznis mjehur i popijes vode 8)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    i ispraznis mjehur i popijes vode 8)
    A štreberu jedan

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

tata spava s mamom u krevetu, beba je u krevetu s mamom i tatom kad traži papati i kad se želi pomaziti ujutro. beba spava u svom krevetiću iz kojeg fino vidi i mamu i tatu.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A ja volim spavati s njima i onako se stisnuti.
    Ma i ja to volim, ali... kad se iz dana u dan budim i svaka me košćica boli (doduše, tu su možda i godine već u pitanju ) počinjem cijeniti sve više miran noćni san.
    Dodatno, moj sin ima tendenciju spavati pripijen uz mene dok ja visim na rubu kreveta i stalno se priljubljivati sve bliže i bliže dok sa druge strane ima metar slobodnog prostora. Kao u onoj staroj reklami za Axe dezodorans ako se sjećate.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Za sad na bračnom sa mnom i bebom, a kad Emina dođe, on odseli u dječiju sobu u krevet sa toboganom, koji mu je prekratak

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa
    A ja volim spavati s njima i onako se stisnuti.
    Ma i ja to volim, ali... kad se iz dana u dan budim i svaka me košćica boli (doduše, tu su možda i godine već u pitanju ) počinjem cijeniti sve više miran noćni san.
    Dodatno, moj sin ima tendenciju spavati pripijen uz mene dok ja visim na rubu kreveta i stalno se priljubljivati sve bliže i bliže dok sa druge strane ima metar slobodnog prostora. Kao u onoj staroj reklami za Axe dezodorans ako se sjećate.

Joooooooj, znam!
    Kad MM (rijetko doduše) ode na put, Janko dođe u krevet i onda je on s jedne strane, Iva s druge strane,a ja završim kao sardina na kraju. I uuuuuoooopće se ne naspavam. Katastrofa!
    I inače, u kakvom su mi stanju križa da ne pričam.
    Iskreno, koliko god volim da se stisnu uz mene i maze, jedva čekam da i Iva preseli u svoj krevet da se naspavam ko čovjek jer to nisam već 4 godine.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo se zeznuli i kupili za dječju sobu (jedinu uz DB) taj krevet sa ladicom-krevetom i sad Sven spava u toj ladici-krevetu, Leon i ja na tom gornjem koji je 2x0.9 a MM na kutnoj u DB.
    Ujutro se budim u-ko-če-na :/
    A kinderbet nam stoji kao odlagalište za stvari.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Zrinka gle, i mom je mjesto u bračnom, al jednostavno nemamo mjesta. Kad to tako kažeš ispada da smo prognale muževe ili izvodimo gluposti.

Jedina glupost (koju trenutno obožavam) je ta da spavam s tom svojom nemirnom i bucmastom hrpom djece.

Malo - malo pa se dragi i ja poželimo velikog kreveta bez malih nogu za vratom isl, al brzo odustanemo jer će ionako sve prebrzo proletjeti. Bit ćemo sami opet.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    mm spava s nama, i tu mu je i mjesto
    ne znam sto bi se trebalo dogoditi da ide spavati u drugu sobu, osobno mislim da to nije dobro...bez obzira na budjenja i slicno

imamo krevet sirine 160 cm
    stanemo

vise spava od mene, jelenino nocno dojenje ipak ja odradjujem
    X

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Ma daaaajte....

Broj muževa koji spavaju u bračnom krevetu je ionako u opadanju, barem na ovom forumu.
    Uostalom, mirnije se spava, a i seks je zanimljiviji ako se odvija na nekom drugom mjestu

Seks u krevetu, mislim, ono, zijeeeev....
    dobro zboriš. 8)

mm je spavao na kauču u dnevnom boravku dok L. nije napunila neka 4 miseca.
    ja u bračnom, a mala u svom krevetiću sa mnom u sobi.
    i tad nam je bilo najbolje i najzanimljivije.

mm i ja bi se "susreli" pred spavanje, malo se poigrali i svak u svoj kantun. vuk sit, a ovce na broju.
    a onda se on vratio u bračni krevet i čari noćnih susreta su iščezle

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mrak!!
    Mi svi legnemo svatko u svoj krevet. Ujutro se probudimo ovako: ja u dnevnom, mm i mali u bračnom, moja princeza jedina prespava cijelu noć u svom krevetu.

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne znam sto bi se trebalo dogoditi da ide spavati u drugu sobu, osobno mislim da to nije dobro...bez obzira na budjenja i slicno

stanemo

potpisujem!
    ipak, prizeljkujem veći krevet. stanemo i mi na 160 cm, ali ne želim "stati", želim višeeeeee mjestaaaaa... (hmmm, to bi podrazumjevalo i nešto veću sobu :/ )

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

MM spava u bracnom krevetu, ja isto, i nasa cupka u sredini

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj tropical prvotno napisa
    tata spava s mamom u krevetu, beba je u krevetu s mamom i tatom kad traži papati i kad se želi pomaziti ujutro. beba spava u svom krevetiću iz kojeg fino vidi i mamu i tatu.
    potpisujem

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Spavamo skupa u bračnom, a T. kako koju noć, nekad više, a nekad manje s nama. Meni je neprihvatljiva ideja o mužu u drugoj sobi (a to nema nikakve veze sa seksom).

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    Ajme pomikaki, pa kako to :shock:
    Pa zna se (a i litala je to lijepo objasnila ) da prije nego ideš uspavati dijete:
    1. večeraš
    2. otuširaš se
    3. obučeš pidžamu
    4. opereš zube

i možeš na spavanje
    savjet zlata vrijedan, a ovo
    ispraznis mjehur i popijes vode
    je pak najbitnije...

mi smo spojili jedan veliki kauč na razvlačenje i pomoćni ležaj za jednu osobu tako da imamo ogromno spavaće gnijezdo preko većeg dijela sobe, a naslon je okrenut s one strane gdje nema zida tako da nitko ne može pasti. Prostora je u izobilju, ali mm svejedno voli kad dođe usred noći, kao gore opisano, zavući se uz nas i dobro nas izbuditi, zalijepiti se meni za guzicu, kako reče nenaa, i tako zaspati, i onda ja zujim u mraku očiju raširenih kao sova i ne mogu sa maknuti ni na koju stranu, jer strepim da ne probudim malu a njega je teško tiho prevrnuti

Poslije će mi netko ovo iskopati kad na skroz drugom topicu budem hvalila ljepote co-slipinga, što da radim, ništa nije crno-bijelo

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kakve kombinacije ovdje! za umrijet od smijeha!
    mm spava u spavacoj u bracnom krevetu, nista ne cuje, pili, ali ima sve manje mjesta, kad ostavim bebe pored sebe, jer mi se ne da po 116. put ici do krevetica i uzimati ga ili mu uvaliti dudu
    fino je meni pomaziti se s bebe, ali je co-sleeping za mene k'o sleeping - beba spava, a ja k'o spavam, dok me on gura, suta, stenje...

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Ma daaaajte....

Broj muževa koji spavaju u bračnom krevetu je ionako u opadanju, barem na ovom forumu.
    Uostalom, mirnije se spava, a i seks je zanimljiviji ako se odvija na nekom drugom mjestu

Seks u krevetu, mislim, ono, zijeeeev....
    dobro zboriš. 8)

mm je spavao na kauču u dnevnom boravku dok L. nije napunila neka 4 miseca.
    ja u bračnom, a mala u svom krevetiću sa mnom u sobi.
    i tad nam je bilo najbolje i najzanimljivije.

mm i ja bi se "susreli" pred spavanje, malo se poigrali i svak u svoj kantun. vuk sit, a ovce na broju.
    a onda se on vratio u bračni krevet i čari noćnih susreta su iščezle
    bračni krevet i kex - sf - baš bi me veselilo za promjenu

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja Emina nije voljela co-sleeping do svoje druge godine, pa se ja sad nadam da će Namik voljeti co-sleeping do svoje druge godine
    I malo je 160cm širine, pre-malo. Barim MM da donese jednostruki krevet iz podruma, pa da svi lijepo možemo stat, ko ljudi.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa

stanemo

X
    X

Mada-predlagala sam ja njemu par puta da ode u drugu sobu da se odmori, ali se njemu odmah plače na pomisao da ne spava sa nama u sobi Kaže da bi se osjećao kao prognanik

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Za sad na bračnom sa mnom i bebom, a kad Emina dođe, on odseli u dječiju sobu u krevet sa toboganom, koji mu je prekratak
    Strobery, TM je pobjednik!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa

Poslije će mi netko ovo iskopati kad na skroz drugom topicu budem hvalila ljepote co-slipinga, što da radim, ništa nije crno-bijelo
    Obećajem da neću

A ovo što sam pisala da volim spavati s njima... ja to stvarno volim.
    One kad me zguraju, ja ih bez beda pomaknem i one nastave spavati.
    MM se boji dirati ih po noći , kao što ako se probude, no ja ih maknem ako nemam baš mjesta i onda nastavimo spavati.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mi smo imali raspravu prije braka koliki krevet cemo uzet i sva sreca napravili smo onako kako sam ja htjela - veliki.

dogodilo se samo par noci od kad se zhabac rodio da je mm spavao na kaucu, a mi u sobi ili obrnuto i to kad je zhabac bio jako nemiran pa mi je bilo zao da se i mm budi, a mora ujutro ic radit, ali to skoro niti ne racunam, moze se na prste nabrojit.

svi spavamo po komodu skupa.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na kaucu u dnevnom, iz razloga kao i pomikakin, samo sto je moj dolazio u 3-4 ujutro i mene razbudio
    iako se njemu nekad e prikrpa, nedavno sam najavila da ga zelim natrag u krevet, u normalno vrijeme

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Zajedno smo u krevetu. B. je najčešće u krevetiću koji je do našeg.
    Jeidno smo ga izbacili kad je grozno kašljao jer nam (čitaj meni) nije dao spavati

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ali mm svejedno voli kad dođe usred noći, kao gore opisano, zavući se uz nas i dobro nas izbuditi, zalijepiti se meni za guzicu, kako reče nenaa, i tako zaspati, i onda ja zujim u mraku očiju raširenih kao sova i ne mogu sa maknuti ni na koju stranu, jer strepim da ne probudim malu a njega je teško tiho prevrnuti
    IDENTICNO!!
    s tim da bi jos poceo sinfoniju uz koju ne bi bilo sanse zaspati. pa bi ga trkala, bockala laktom, pa bi se L. probudila...a ja bi skidala sve zvijezde sa neba.

ali bez obzira na sve, najljepsi period mi je bio kad bi svi troje zajedno spavali u krevetu.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno re

mm je uvijek u našem krevetu. noćna buđenja djece sam ja rješavala dojenjem prije nego bi zaplakale, on bi spavao ko top. kad je bilo plakanje zbog bolesti, temperature,...uvijek bi se dizao sa mnom (paničarkom prve vrste )

jedino se meni znalo desiti par puta da zaspem na trosjedu (to ću ja u miru pogledat film), pa bi mm dosao po mene kad bi se beba probudila jer "on sve radi kao ja, samo ne doji, imače me ne bi budio"

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Svi troje u bracnom s tim da ja pola noci provedem gurajuci MM zbog "piljenja" :/

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

MM je uvijek sa mnom u krevetu. bebač se seli iz krevetićau krevet i tako. ja nekad i ne znam gdje je spavao
    dok su grčevi bili u điru pjevali smo i plesali noću. pravi tulum. sada dok su zubići više nismo tako euforični,a li sve zajedno prolazimo. samo jednu noć je ostao u DB jer nije više mogao.
    e da nekoliko puta sam mu dala dudu umjesto bebaču. za ono drugo ne pitajte.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ali mm svejedno voli kad dođe usred noći, kao gore opisano, zavući se uz nas i dobro nas izbuditi, zalijepiti se meni za guzicu, kako reče nenaa, i tako zaspati, i onda ja zujim u mraku očiju raširenih kao sova i ne mogu sa maknuti ni na koju stranu, jer strepim da ne probudim malu a njega je teško tiho prevrnuti
    IDENTICNO!!
    s tim da bi jos poceo sinfoniju uz koju ne bi bilo sanse zaspati. pa bi ga trkala, bockala laktom, pa bi se L. probudila...a ja bi skidala sve zvijezde sa neba.

ali bez obzira na sve, najljepsi period mi je bio kad bi svi troje zajedno spavali u krevetu.
    da, slatko je to... usprkos svemu

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

IDENTICNO!!

da, slatko je to... usprkos svemu
    Da da pomikaki, a kad mi prestane biti slatko uzmem svoju dekicu kao Charlie Brown i odem u dnevnu. I onda ako se probudi dođe u neko doba noći po mene jer da mu je glupo biti sam. Meni je to preslatko. Ipak mi je super kako mi je slatki i nježan u naša 4 zida. Ahhhhhh.
    A i dolazi mi doma 10 dana u mjesecu i kako da onda spavam bez njega.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i mojem je najveća kazna kad se posvadimo ako mu zaprijetim da idem spavati na kauč. To je jedino što ga može natjerati na prekid durenja i razgovor (kakav-takav )

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

MM ima svoju sobu sa kompjuterom i tv-om. Kada maleni zaspi ja se došuljam kod njega u sobu. Snalaženje na krevetu širine 90cm sada kada zajedno imamo 40kg više je zanimljivo i vraća nas u stare dane. Neki dan smo se sjetili da je to super u usporedbi sa peglicom ( ni dan danas mi nije jasno kako smo uspjeli jer smo oboje jako visoki )
    A i definitvno troši više kalorija i bolje se razgibamo

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj paid prvotno napisa
    pa kako je reagirao?

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Muz i ja spavamo u bracnom krevetu, a Buba u kinderbetu tik do nas. Vec ga je u toliko aspekata zivota bacila u drugi plan, ne dolazi u obzir da ga i fizicki izgura iz njegovog kreveta

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa
    pa kako je reagirao?

dudu slabo prihvaća, prirodno mu bolje paše

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

MM je inače terenac ali kad je doma spava u boravku. Kad se rodio Marko preselila mu se i Dora koju je smetalo bracino plakanje. Onda ih je on prozvao "cimeri". Marko je moj a Dora njegov cimer. Kad je skužila i Dora mi je znala reći "ej, probudio ti se cimer"

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj štrumpf prvotno napisa
    Citiraj tropical prvotno napisa
    potpisujem
    Potpisujem!!!

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

mm spava u našem krevetu, roko spava u svojoj sobi a bebica između mm i mene...doduše, imamo kinderbet na 20 cm od bračnog kreveta, ali malecka još nije ni sekunde bila u njemu... nekak bolje spavam kad znam da je ona pored mene, ne moram se dizati...

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa kako je reagirao?

Glavno da ga nisi naučila na ruke

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    pa kako je reagirao?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    pa kako je reagirao?

Općenito
    A ovo za ruke mi je za krepat, frcaju mi suze.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

no vratimo se na temu

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Šefice na zapovjed.

Uf opasna teta.

Pravila pisanja postova