tako i kod nas.printemps prvotno napisa
kad netko pita kako je mala spavala, po novom kaže: pitajte ženu, ja nemam pojma![]()
tako i kod nas.printemps prvotno napisa
kad netko pita kako je mala spavala, po novom kaže: pitajte ženu, ja nemam pojma![]()
sve mi se čini da ćemo i mi takomeda prvotno napisa
![]()
Spava naravno u našem, bračnom krevetu. Iako puno radi ne smeta mu ljubićev plač, dapače, digne se i nosa ga, iako ga ja nastojim štediti pa mu uvijek kažem odi ti spavati, on neće dok malecki ne zaspe pa me vrlo često zamjeni dok ga ne uspavamo. Za MM![]()
pred televizijom...
onda dođe u 1h u krevet pa me probudi, pa se razbudi i mala pa počne sisat, ja tada shvatim da sam zaspala dok sam je uspavljivala, neopranih zubiju, u trapericama i da nisam bila na wc-u, tako da mi se i piša, što je još puno gore jer mala siše i frlji drugu bradavicu, tako da se živciram dok ne uspijem otići na wc, oprati zube i svući traperice, a nakon toga ne mogu spavati sat vremena.
Drugo jutro očekuje da ga pustim spavati duže jer je kasno legao :shock:
Mogao bi i on završiti na pomoćnom ležaju, ali ne da se, voli spavati s nama (ima čvrst san)
Ajme pomikaki, pa kako to :shock:
Pa zna se (a i litala je to lijepo objasnila) da prije nego ideš uspavati dijete:
1. večeraš
2. otuširaš se
3. obučeš pidžamu
4. opereš zube
i možeš na spavanje![]()
i ispraznis mjehur i popijes vode 8)
tata spava s mamom u krevetu, beba je u krevetu s mamom i tatom kad traži papati i kad se želi pomaziti ujutro. beba spava u svom krevetiću iz kojeg fino vidi i mamu i tatu.![]()
Ma i ja to volim, ali... kad se iz dana u dan budim i svaka me košćica boli (doduše, tu su možda i godine već u pitanjuA ja volim spavati s njima i onako se stisnuti.) počinjem cijeniti sve više miran noćni san.
Dodatno, moj sin ima tendenciju spavati pripijen uz mene dok ja visim na rubu kreveta i stalno se priljubljivati sve bliže i bliže dok sa druge strane ima metar slobodnog prostora. Kao u onoj staroj reklami za Axe dezodorans ako se sjećate.![]()
Za sad na bračnom sa mnom i bebom, a kad Emina dođe, on odseli u dječiju sobu u krevet sa toboganom, koji mu je prekratak![]()
Barbi prvotno napisa
Joooooooj, znam!
Kad MM (rijetko doduše) ode na put, Janko dođe u krevet i onda je on s jedne strane, Iva s druge strane,a ja završim kao sardina na kraju. I uuuuuoooopće se ne naspavam. Katastrofa!
I inače, u kakvom su mi stanju križa da ne pričam.
Iskreno, koliko god volim da se stisnu uz mene i maze, jedva čekam da i Iva preseli u svoj krevet da se naspavam ko čovjek jer to nisam već 4 godine.
Mi smo se zeznuli i kupili za dječju sobu (jedinu uz DB) taj krevet sa ladicom-krevetom i sad Sven spava u toj ladici-krevetu, Leon i ja na tom gornjem koji je 2x0.9 a MM na kutnoj u DB.
Ujutro se budim u-ko-če-na :/
A kinderbet nam stoji kao odlagalište za stvari.
Zrinka gle, i mom je mjesto u bračnom, al jednostavno nemamo mjesta. Kad to tako kažeš ispada da smo prognale muževe ili izvodimo gluposti.
Jedina glupost (koju trenutno obožavam) je ta da spavam s tom svojom nemirnom i bucmastom hrpom djece.
Malo - malo pa se dragi i ja poželimo velikog kreveta bez malih nogu za vratom isl, al brzo odustanemo jer će ionako sve prebrzo proletjeti. Bit ćemo sami opet.
Xzrinka prvotno napisa
dobro zboriš. 8)Amalthea prvotno napisa
mm je spavao na kauču u dnevnom boravku dok L. nije napunila neka 4 miseca.
ja u bračnom, a mala u svom krevetiću sa mnom u sobi.
i tad nam je bilo najbolje i najzanimljivije.![]()
mm i ja bi se "susreli" pred spavanje, malo se poigrali i svak u svoj kantun. vuk sit, a ovce na broju.
a onda se on vratio u bračni krevet i čari noćnih susreta su iščezle![]()
Mrak!!
Mi svi legnemo svatko u svoj krevet. Ujutro se probudimo ovako: ja u dnevnom, mm i mali u bračnom, moja princeza jedina prespava cijelu noć u svom krevetu.![]()
potpisujem!zrinka prvotno napisa
ipak, prizeljkujem veći krevet. stanemo i mi na 160 cm, ali ne želim "stati", želim višeeeeee mjestaaaaa... (hmmm, to bi podrazumjevalo i nešto veću sobu :/ )
MM spava u bracnom krevetu, ja isto, i nasa cupka u sredini![]()
potpisujemtropical prvotno napisa
Spavamo skupa u bračnom, a T. kako koju noć, nekad više, a nekad manje s nama. Meni je neprihvatljiva ideja o mužu u drugoj sobi (a to nema nikakve veze sa seksom).
savjet zlata vrijedan, a ovoAnci prvotno napisa
je pak najbitnije...ispraznis mjehur i popijes vode
mi smo spojili jedan veliki kauč na razvlačenje i pomoćni ležaj za jednu osobu tako da imamo ogromno spavaće gnijezdo preko većeg dijela sobe, a naslon je okrenut s one strane gdje nema zida tako da nitko ne može pasti. Prostora je u izobilju, ali mm svejedno voli kad dođe usred noći, kao gore opisano, zavući se uz nas i dobro nas izbuditi, zalijepiti se meni za guzicu, kako reče nenaa, i tako zaspati, i onda ja zujim u mraku očiju raširenih kao sova i ne mogu sa maknuti ni na koju stranu, jer strepim da ne probudim malu a njega je teško tiho prevrnuti![]()
Poslije će mi netko ovo iskopati kad na skroz drugom topicu budem hvalila ljepote co-slipinga, što da radim, ništa nije crno-bijelo
kakve kombinacije ovdje! za umrijet od smijeha!![]()
mm spava u spavacoj u bracnom krevetu, nista ne cuje, pili, ali ima sve manje mjesta, kad ostavim bebe pored sebe, jer mi se ne da po 116. put ici do krevetica i uzimati ga ili mu uvaliti dudu![]()
fino je meni pomaziti se s bebe, ali je co-sleeping za mene k'o sleeping - beba spava, a ja k'o spavam, dok me on gura, suta, stenje...![]()
![]()
bračni krevet i kex - sf - baš bi me veselilo za promjenuLoryblue prvotno napisa
![]()
Moja Emina nije voljela co-sleeping do svoje druge godine, pa se ja sad nadam da će Namik voljeti co-sleeping do svoje druge godine![]()
I malo je 160cm širine, pre-malo. Barim MM da donese jednostruki krevet iz podruma, pa da svi lijepo možemo stat, ko ljudi.
Xvissnja prvotno napisa
Mada-predlagala sam ja njemu par puta da ode u drugu sobu da se odmori, ali se njemu odmah plače na pomisao da ne spava sa nama u sobiKaže da bi se osjećao kao prognanik
![]()
Strobery, TM je pobjednik!Strobery Shortcake prvotno napisa
![]()
Obećajem da nećupomikaki prvotno napisa
![]()
A ovo što sam pisala da volim spavati s njima... ja to stvarno volim.
One kad me zguraju, ja ih bez beda pomaknem i one nastave spavati.
MM se boji dirati ih po noći, kao što ako se probude, no ja ih maknem ako nemam baš mjesta i onda nastavimo spavati.
mi smo imali raspravu prije braka koliki krevet cemo uzet i sva sreca napravili smo onako kako sam ja htjela - veliki.
dogodilo se samo par noci od kad se zhabac rodio da je mm spavao na kaucu, a mi u sobi ili obrnuto i to kad je zhabac bio jako nemiran pa mi je bilo zao da se i mm budi, a mora ujutro ic radit, ali to skoro niti ne racunam, moze se na prste nabrojit.
svi spavamo po komodu skupa.![]()
na kaucu u dnevnom, iz razloga kao i pomikakin, samo sto je moj dolazio u 3-4 ujutro i mene razbudio
iako se njemu nekad e prikrpa, nedavno sam najavila da ga zelim natrag u krevet, u normalno vrijeme
Zajedno smo u krevetu. B. je najčešće u krevetiću koji je do našeg.
Jeidno smo ga izbacili kad je grozno kašljao jer nam (čitaj meni) nije dao spavati
IDENTICNO!!ali mm svejedno voli kad dođe usred noći, kao gore opisano, zavući se uz nas i dobro nas izbuditi, zalijepiti se meni za guzicu, kako reče nenaa, i tako zaspati, i onda ja zujim u mraku očiju raširenih kao sova i ne mogu sa maknuti ni na koju stranu, jer strepim da ne probudim malu a njega je teško tiho prevrnuti
s tim da bi jos poceo sinfoniju uz koju ne bi bilo sanse zaspati. pa bi ga trkala, bockala laktom, pa bi se L. probudila...a ja bi skidala sve zvijezde sa neba.
ali bez obzira na sve, najljepsi period mi je bio kad bi svi troje zajedno spavali u krevetu.![]()
mm je uvijek u našem krevetu. noćna buđenja djece sam ja rješavala dojenjem prije nego bi zaplakale, on bi spavao ko top. kad je bilo plakanje zbog bolesti, temperature,...uvijek bi se dizao sa mnom (paničarkom prve vrste)
jedino se meni znalo desiti par puta da zaspem na trosjedu (to ću ja u miru pogledat film), pa bi mm dosao po mene kad bi se beba probudila jer "on sve radi kao ja, samo ne doji, imače me ne bi budio"
Svi troje u bracnom s tim da ja pola noci provedem gurajuci MM zbog "piljenja" :/
MM je uvijek sa mnom u krevetu. bebač se seli iz krevetićau krevet i tako. ja nekad i ne znam gdje je spavao![]()
dok su grčevi bili u điru pjevali smo i plesali noću. pravi tulum. sada dok su zubići više nismo tako euforični,a li sve zajedno prolazimo. samo jednu noć je ostao u DB jer nije više mogao.
e da nekoliko puta sam mu dala dudu umjesto bebaču. za ono drugo ne pitajte.
Da da pomikaki, a kad mi prestane biti slatko uzmem svoju dekicu kao Charlie Brown i odem u dnevnu. I onda ako se probudi dođe u neko doba noći po mene jer da mu je glupo biti sam. Meni je to preslatko. Ipak mi je super kako mi je slatki i nježan u naša 4 zida. Ahhhhhh.pomikaki prvotno napisa
A i dolazi mi doma 10 dana u mjesecu i kako da onda spavam bez njega.
i mojem je najveća kazna kad se posvadimo ako mu zaprijetim da idem spavati na kauč. To je jedino što ga može natjerati na prekid durenja i razgovor (kakav-takav)
MM ima svoju sobu sa kompjuterom i tv-om. Kada maleni zaspi ja se došuljam kod njega u sobu. Snalaženje na krevetu širine 90cm sada kada zajedno imamo 40kg više je zanimljivo i vraća nas u stare dane. Neki dan smo se sjetili da je to super u usporedbi sa peglicom( ni dan danas mi nije jasno kako smo uspjeli jer smo oboje jako visoki )
A i definitvno troši više kalorija i bolje se razgibamo![]()
Muz i ja spavamo u bracnom krevetu, a Buba u kinderbetu tik do nas. Vec ga je u toliko aspekata zivota bacila u drugi plan, ne dolazi u obzir da ga i fizicki izgura iz njegovog kreveta![]()
Willow prvotno napisa
dudu slabo prihvaća, prirodno mu bolje paše![]()
MM je inače terenac ali kad je doma spava u boravku. Kad se rodio Marko preselila mu se i Dora koju je smetalo bracino plakanje. Onda ih je on prozvao "cimeri". Marko je moj a Dora njegov cimer. Kad je skužila i Dora mi je znala reći "ej, probudio ti se cimer"![]()
mm spava u našem krevetu, roko spava u svojoj sobi a bebica između mm i mene...doduše, imamo kinderbet na 20 cm od bračnog kreveta, ali malecka još nije ni sekunde bila u njemu... nekak bolje spavam kad znam da je ona pored mene, ne moram se dizati...
Glavno da ga nisi naučila na rukepaid prvotno napisa
![]()
Općenitopomikaki prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
A ovo za ruke mi je za krepat, frcaju mi suze.![]()
![]()
![]()
![]()