Dakle, blizu nam je 1. rođ. Ne baš jako blizu ali već razmišljamo što ćemo, polako se planiraju pripreme. Ne znam kako vi ali mi smo jako uzbuđeni i želimo da svima bude super, da sve bude savršeno i da svi pamte...
Zasad sam odlučila ovako. Slavit će se na vikendici (20ak min od Zg), vikend nakon rođendana. U subotu bi pozvala male i mlade, u nedjelju velike i stare da ne bude gužva, a i svima ugodnije, ipak je razlika u godinama, temama... Pripremit ćemo roštilj i u sub i u ned. No to je jedino što zasad smislih... I mislila sam djeci napuniti bazenčić da se malo bučnu...
Ali muči me što sve ponuditi za klopu, najviše što da djeca jedu... Bit će ih od oko godinu i pol nadalje... Nemamo baš nekog iskustva, znali smo nekad malo poroštiljat s frendovima ali nikad nismo sami radili veliku feštu... Muči me i torta, znam da će bake raditi, možda bude i koja kupljena, ali ja bi njoj napravila i sama jednu... Nekak mi je to ono, da budem ponosna sebe... Zadnjih godina nisam baš previše boravila u kuhinji pa bi mi dobro došao savijet... Neka fina, lijepog izgleda, a ne prekomplicirana za napraviti...
Sve ideje, savjeti su dobrodošli...