Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Tražim igraonicu

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Tražim igraonicu

Za Luku, u prijepodnevnim satima - Moji veliki dečki su išli u Dolsu- to je Sanja Doležal imala na Jarunu i trajalo je od 9 do 13. I bila sam super zadovoljna. Ona sada ima vrtić, a ja bi samo neko dvosatno druženje Luke sa vršnjacima - malo socijalizacije :D

Lukina_mama

Početno

Ima jedna tu u Španskom (ne znam da li ti lokacija paše) - Smjehuljica, Vida Došena 14.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prijedlog: francuski vrtić- od 9-13;

u centru pa je malo nezgodno, za cijenu ne znam

Medolina

Početno Igraonice za djecu

Ja sam ti baš ovih dana tražila igraonice i ono kaj je ok je Mika Mia u Strojarskoj ulici.Tamo dijete možeš ostaviti koliko hoćeš sat je 20 kn ali ima i drugih opcija i simpatično je.Smjehuljica je tako otužna bili smo i tamo jednom i više ne idemo jer tamo uopće nema djece tu i tamo koje ali to je sve rijetko tak da ti se dijete igra s jednim ili nijednim djetetom.Ima igraonica i u Nehajskoj "Delfino" prima djecu od 3 godine

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jesi pogledala u 'cigri' u sigetu,mislim da oni imaju nekaj takvo??

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno jednogodišnjak

moja pikula ima 13 mjeseci i hoda,pleše, igra se i meni izgleda kao da bi ga sat dva igranja s klincima ili barem gledanje igranja (to često radi u parku) veselilo. voljela bih probati - ima li šanse za takvog bebeka? možete li uz ove nazive reći i adrese, jesu li to sve samo za velike? Mi smo na srednjacima, dakle tu negdje

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kada smo mi isli u igraonicu Delfino (zima/proljece 2003.) nije bio uvijet da dijete ima 3 godine. Rekli su nam da dijete mora znati samo hodati, a da primaju sve. Mis tada jos nije imao niti dvije godine.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ines ... znaš li gdje je ta igraonica u sigetu ?

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam ti tocnu adresu, al to ti je kod onih plavih zgrada- preko puta ulaza na velesajam.
    tamo nadjes ducan 'roto' i preko puta njega je igraonica ( kad gledas na ulaz u ducan s lijeve strane)

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mogu vam preporučiti novu igraonicu u Dubravi s vrlo interesantnim radionicama sa stručnim osobljem. Imaju svašta i likovnu i tehničku, englesku, tai-chi, itd. Tel.2989463

hugolina

Početno

ako si bila na jarunu prije protegni se do španskog, ima ova u kojoj smo mi slavili rođkas, Sretno dijete se zove. 379 22 88. Ne znam točno kada radi, no provjeri. meni su odlični imaju bogate likovne programe, i prostor je prelijep.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

podizem!!
    frendica trazi igraonicu u sirem centru zg-a u koju bi mogla dovesti svoje male blizance od 2 god na igranje u PRIJEPODNEVNIM satima!!
    please,ako nesto znate!!

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi tražimo igraonicu u Velikoj gorici

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •