Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Gdje kupiti gaćice za djeovjčice?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Gdje kupiti gaćice za djeovjčice?

drage mame,

evo kao što i sam naslov kaže zanima me gdje kupujete gaćice za vaše djevojčice (slobodno i mame malih dječaka podijele svoja iskustva sa nama, dapače).
    naravno bitno mi je da su pamučne i da "slatko" izgledaju jer mislim da će i to pridonjeti lakšem odvajanju od pelena i prihvaćanju gaćica.
    moja curica ima 2 god i 5 mjeseci i spremamo se na odvikavanje od pelena pa nam trebaju gaćice.
    gdje je najbolji izbor, cijene, koliko nam otprilike za početak treba....
    i svako drugo mišljenje i savjet je dobrodošao!
    hvalaaaa

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ne znam koliko vam je dostupan, ali nama su gaćice iz H&M apsolutno najbolje. Prbali smo MTČ, Marks & Spencer, pa i neke no name iz Konzuma, ali ove su nam najbolje...

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i ja sam baš kupila gaćice u H&M, kad malo zatopli i mi planiramo skidati pelene. Baš sam htjela reći Marks i Spencer, ali vidim da su već spomenute.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

nama je MTČ odličan, pogotovo ostaci od izvoza

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam prve gačice kupila u Fox na sniženju 5 kom za 24 kn i te su nam ok.Svakakvih su boja.
    A sada druge sam kupila u Kauflandu po 15 kn 3 kom. Te još nismo probali ali mi se čine ok. Ove su bijele tamno plave i svjetlo plave i napred imaju disney likove.
    takve iste sam prije par mjeseci vidjela u Vrtuljku na dubravi po 30 kn, a iste su.
    Mislim da to za početak treba nekih 15 gača, bar je nama tak trebalo. Prvih tjedan dva a poslije ne treba toliko. Ili manje ali češ morati češče prati.
    Jer D je prvih par dana svakih 20-tak minuta imao nezgode, pa ti računaj onda.
    Ali ne mora značiti da će i vama tako biti.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

H&M gaćice (i to s hello kitty)obozava!

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

baš sam se pitala koliko će mi gaćica trebati. Mi mislimo skidati pelene po ljetu, pa ćemo nositi haljinice bez gaćica. Bar sam si to ja tako nekako zamislila.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj gitulja prvotno napisa
    baš sam se pitala koliko će mi gaćica trebati. Mi mislimo skidati pelene po ljetu, pa ćemo nositi haljinice bez gaćica. Bar sam si to ja tako nekako zamislila.
    ja bih ipak optirala za gaćice..Nekako mi se ne sviđa ideja da se posvuda sjeda bez gaćica :/ Pogotovo kod curica..

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nisam mislila stalno bez gaćica, nego kad smo doma. I meni je to grozno da svugdje sjedne, i na plaži uvijek ima kupaće iz higijenskih razloga.
    A sad kad bolje razmislim mislim da će i doma imati gaćice. Hvala.
    Baš sam blesava, ne dolazi u obzir da je gola na plaži, a sad odjednom može okolo gologuza.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Trebat će vam dosta gačica kad krenete u odvikavanje, jer za početak, kad se skine pelena djeca se češće pomokre po malo, tako da će te morati često presvući. 10-15 komada. Ovo se ne odnosi na one koji za par sati ili jedan dan skuže u čemu je fazon .

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I mi se spremamo na odvikavanje pa da iskoristim topic i pitam je li tko vidio gaćice na Munjevitog Jurića (ako ga to ne potakne da dozvoli navući gaćice, ništa neće :/ )?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I mene zanima, jer je Lea dobila gaćice na Disney princeze, ali joj se ne sviđaju i hoće gaćice na aute ili životinje.

Inače, gaćice kupujemo u H&M-u ili u Marks i Spencer, i jedno i drugo nam je dobro.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jani uopće nije bitan izgled gaćica pa su 5 pari za 40 kn iz TL-a odlične!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Hvala curke na odgovorima!

i ja sam si nekako najprije pomislila na H&M jer i inače imamo dosta njihovih stvari-bodića, majci, čarapica...i jako sam zadovoljna sa kvalitetom pamuka-peri, deri.
    problem mi je kaj sam u osmom mjesecu trudnoće i moram mirovati tako da se ja na žalost ne mogu zaletiti ni do maribora, a kamoli graza gdje inače idemo u HM, a tata nam je jako zauzet, ali već ću se nekako snaći.
    mislim da bi i moja T. bila "luda " za Hello kitty, to joj je totalna fora sad.
    i da, tak sam si i mislila, ispod 15-ak komada bi mi sigurno bilo malo za početak.
    još ću pogledat i Marks&Spencer jer sam i sa njihovim stvarima uglavnom bila zadovoljna.
    a kakve su cijene tih dječjih gaćica?
    ja uopće nema predođbu koliko bi trebale koštati.

e sad da je i ono što nas čeka jednostavno kao kupovina gaćica....
    ali već ćemo i to nekako srediti....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi smo imali stvarno puno gaćica jer bi se (pogotovo na početku) popiškila doslovce svakih 5 minuta ...a bome i sad imamo sličan problem kad se malo zaigra ili zagelda u crtić...tako da gaća nikad dovoljno

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

znači moram opet u H&M :D ,kupila sam samo 11 kom. Samo se nadam da mi neće opet puknuti guma jer će te gaće stvarno biti preskupe

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj loonalee prvotno napisa
    mi smo imali stvarno puno gaćica jer bi se (pogotovo na početku) popiškila doslovce svakih 5 minuta ...a bome i sad imamo sličan problem kad se malo zaigra ili zagelda u crtić...tako da gaća nikad dovoljno
    Onda s Janom fakat imam sreće jer evo već preko mjesec dana doma je samo u gaćicama, svakih sat vremena ju stavljam na tutu, obavi svoje i ide dalje. Gaćica ima 6-7 komada, nikad ne usfali.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj gitulja prvotno napisa
    znači moram opet u H&M :D ,kupila sam samo 11 kom. Samo se nadam da mi neće opet puknuti guma jer će te gaće stvarno biti preskupe
    Ma možeš ti krenuti u avanturu i sa 11 komada, pa dokupiti poslije ako vidiš da će ti trebat
    Možda budete brzi pa vam ne bude trebalo. Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Citiraj loonalee prvotno napisa
    Onda s Janom fakat imam sreće jer evo već preko mjesec dana doma je samo u gaćicama, svakih sat vremena ju stavljam na tutu, obavi svoje i ide dalje. Gaćica ima 6-7 komada, nikad ne usfali.
    Ma moja popišankica ima već 2 god i 10 mjeseci i bez dnevne pelene je još od prošle jeseni i najnormalnije oda sama na wc, međutim kad se zaigra ili kad joj je omiljeni crtić na tv-u zna se dogoditi da joj malo pobjegne prije nego stigne do wc-a

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja sam noi kupila kod kineza,bile su pakirane nisam sigurna da li po 4ili5kom i svaki paketić je bio 10 kn,morali smo uzeti najmanje 10 paketića .tako da sada ima gaća do škole.
    i baš su dobre,pamučne i samo te i ima i iste su već god.dana.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

munjeviti jurić-ima u H&M-u svašta:gačice,potkošulje,pidžame,čarape,šlap ice........mi kupili sad se svugdje skida i pokazuje svog jurića!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mtč

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    mtč
    potpis

poceli smo sa 5 komada, sada ih imamo oko 12.
    ali sad izdrzi u jednima cijeli dan da ih ne popiski

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

H&M-te su mi preslatke i kvalitetne
    nekoliko novih iz King Crossa..ali , mi se uopće ne palimo na izgled gaćica
    a jedne nam budu cijeli dan

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako već idete u inozemstvo po gaćice iz h&m-a, probajte kupiti one iz c&a - cijenom su nešto povoljnije, ali kvaliteta im je dvostruko bolja! Ukoliko je vašem podmlatku to važno, postoje sa zaista svim mogućim popularnim i no-name likovima, no kroz usporedbu gaćica, štramplica i piđamica iz te dvije trgovine, c&a odnosi uvjerljivu pobjedu.

Kod nas su mi jako dobre gaćice iz Crtića.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa

Kod nas su mi jako dobre gaćice iz Crtića.
    Mi smo dobili na poklon cca 20 komada bodića iz crtića kad je V imala 6 mjeseci. Samo ću reći da neke i dan danas nosi! To su bili najbolji peri deri bodići ikad!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sanja, velika pusa

Super informacija . . .
    U petak idem u Njemačku i baš trebamo nekoliko piđama i naravno gaćice bi također bilo dobro kupiti.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Sanela-Naja prvotno napisa
    H&M-te su mi preslatke i kvalitetne
    nekoliko novih iz King Crossa..ali , mi se uopće ne palimo na izgled gaćica
    a jedne nam budu cijeli dan
    mi imamo već 15 kom

a u King Crossu u dućanu Tenezis sa donjim vešom imaju preslatkih ali od 2 godine nadalje, meni je bitno da se mogu oprati na 90, što znači da nisu tamnih boja i sa gumicom izvana

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja ih perem na 60, ali ih onda opeglam.
    Rijetko kada perem na 95 jer mislim da to dosta uništava robu.
    Inače mi smo gaće kupili u C&A i kupila sam joj troje preslatke u Benettonu, na sniženju su, onako za "šminku".

S obzirom da ne idem u Graz sada neko vrijeme planiram baš kupiti u Zagrebu, pa moram u potragu.Ove iz C&A sam joj uzela malikce prevelike.
    :/

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

jucer sam kupila u benettonu 3 para gacica (na snizenju za 50kn)!

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

:shock: Trčim još danas!

Nama su M&S široke oko nogica, svakako ne odgovara nam ovaj kroj (ianče obožavam njihov veš) :/

Inače kupujemo gdje god nađemo i rijetko prođemo s manje od 20 kn po komadu, što je u usporedbi s ovim iznad cijenama puuuuno previše. Ali štoćeš, kad nemamo izbora, daj što daš.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa
    ove u boji su 50kn, a bijele su 41kn!
    ja kupila jucer popodne u benettonu u Ilici (kod Gunduliceve)!!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja ću u HM-u sigurno, ali se tek skidamo iz pelena. kupila sam prije tjedan dana u turbo limaču, imaju pakete od 3 gaćica za 20 i više kuna i dobije se popust na blagajni ako imate magma karticu. preslatke su, pamučne i sa zgodnim dezenima. za ljeto i popiškiti se nekad u njih (jer se još nije skroz navikla) više nego dobro...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa
    ove u boji su 50kn, a bijele su 41kn!
    ja kupila jucer popodne u benettonu u Ilici (kod Gunduliceve)!!
    Hvala ti draga, ali malo mi je to daleko, ja sam nešto južnije, u Dbk .
    Idem popodne vidjeti je li ostalo što kod nas, nadam se, nadam...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

za cure sam isprobala sljedece:
    M&S i nisam zadovoljna, jer je onaj dio izmedjunogu uzak, a oko noge siri
    Benetton, slatke, ali gumica cesto brzo popusti
    Prenatal su mi sper gledajuci cijenu, kroj i kvalitetu
    Osh Kosh, broj je malo veci, ali su i skupe

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi smo imali benetton gaćice za bebe i bile su nam super!
    guma je bila ok...

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

A na onim standovima na placu? Tresnjevka ili Crnomerec?
    Ima li tamo?

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Evo, ja tražila i kod nas nema gaćica u Benettonu, šmrc.

Znači, M&S su sve takvog kroja? Mislim da sam vidjela i neke drugačije. Mi isto imamo ove uske između nogu, široke oko bedrica jer od tih drugih nije bilo broja.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da su one na Miffy takve, a sad sam kupila neke koje nisu nego su baš prave padobranke U bojama su - tirkizno plava, narančasta itd.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ima na tresnjevackom hello kitty gacica za 8kn. a na britancu ima i dora. al dora nije 100% pamuk

meni su se najbolje pokazale gacice iz vrtuljka. hrvatska marka a nije mtc al ne znam ni koja je jer sam poskidala etikete.
    najgore su definitivno iz tl. pretanka je gumica pa se mojoj debeljuci zabije u butine, a nisu joj male.

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mi imamo 10 kom pamučnih no name iz Lante-e. Bijele sa žabicama, bijele+roza sa cvijetom, bijele-roza-plave-aprikot sa macom. Ove sa macom kupila u paketu od 5 kom za neke sitne novce, ali ih više nema, ove druge po komadu nekih 12-tak kuna. Peremo ih na 40 i ne peglamo.

Kako je ljeto dovoljno je 10 kom za početak jer kada ih popiške samo ih se opere na ruke i suhe su za 10 min na ovom suncu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam jučer Ivi na Črnomercu kupila par komada po 6 i 8 kuna.
    Ove po 6 su skroz pamučne sa pamučnim opšivenim rubovima u boji i te su mi super, jedino kaj imaju slab izbor jedinice. Samo neke bijelo zelene, naranđaste i crvene.
    Ove po 8 kn su skroz zgodne, imaju hello kitty na guzi i ima rozih, bijelih i sivih.
    Još ću pogledati zu mtč i u vrtuljak.
    Sve ostalo smatram preskupim!
    Osim ajde ovih benetton kaj sam kupila, ali te su na sniženju bile a i faaakat su preslatke.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nama nisu loše iz Mercatora. Ima ih sa svakakvim likovima iz crtića - princeze, Pooh, auti. 3 kom cca 16 kn (tako su pakirane). Njima je gumica našivena, ali se čak pristojno drži, obzirom da ja perem na min. 60 (ovisno o boji).
    Uz njih imamo i neku našu marku Kockica. Kupljene u kvartovskom dječjem dućanu i one su super izdržljive. Doduše i skuplje su, ali i gumu možeš promijeniti (a to je danas jako teško naći).
    Zarine su nam malo plitki kroj (za cure), za dečke je ok.
    Super su na Ianine.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ovo iz Mercatora mi se čini sasvim ok cijena. a prijateljica mi je rekla da je neki dan kupila u Mani (negdje kod gundulićeve, iznad skechersa). 3 komada za 30 kn i kaže da su dobre...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mana ima i u Dubravi (bivša Nama) i u Mandi centru. Ako nekom treba.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ajme meni, idem sad u Mercator. Pa ako i tamo budu 6 puta skuplje, ili ih nema - odustajem. I neću više čitat ovaj topic

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Otrkila sam da je kod gačica važno da između nogu ne budu preuske, tako da pokriju "strateške dijelove" kad se u igri digne haljinica (na toboganu npr, ili valjanje po fotelji u kafiću).
    Imamo desetak iz Neckermana i ok su, samo malo preuske između nogica. Coconut su nasljeđene i dobre, MTČ su super, iako među skupljima. Imamo i od nekog domaćeg trgovačkog obrta Santana, te su super a koštale su samo 7kn.
    Volimo da su šarene, pa Sunčica bira koje će danas

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi imamo Ianine-odlicne su, fino pamucne tanke, bas za ljeto. Nekidan sam uzela u MTČ (oko 12,00 kn-kom) i ja sam prezadovoljna, a posjetila sam slucajno i Benetton i nisam mogla odoliti, preslatke su.

Za sada imamo dovoljno, jer nam jedne mogu trajati cijeli dan

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi danas dobile od prijateljice troje gaćica iz Benettona! preeeslatke su! sa kornjačicama i magarcem imaju super obrub i koštaju sa nekim popustima oko 18 kn komad (dala mi je račun u slučaju zamjene). jest da ima jeftinijih, ali stvarno su slatke ))))

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Bamsic prvotno napisa
    mi danas dobile od prijateljice troje gaćica iz Benettona! preeeslatke su! sa kornjačicama i magarcem imaju super obrub i koštaju sa nekim popustima oko 18 kn komad (dala mi je račun u slučaju zamjene). jest da ima jeftinijih, ali stvarno su slatke ))))
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kod nas nema jeftinijih. A nema ni tih. A nema ni u Mercatora. Mi kupujemo u Konzuma bijele po 20 kn i u Euroshopu plave po 20 kn. I to nam je cijeli izbor. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •