Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Alergija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

BC svake godine u ovo doba pocinje sa smrcanjima, koje traje do jeseni. kako je bio vrticarac mislila sam uvijek da je neka bestija. jos prosle godine sam vec sumnjala na alergiju, ali ove sam sigurna. siroti smrca, kise, oci ga svrbe. nekidan je puhao vjetar i iz auta do vrtica (isli smo po balerinu) je kihnu bar 10-tak puta, a par koraka.
    prvi korak je testiranje, sta ne? samo di? na srebrenjak, rebro? ja bi napravila testiranje prije ista uzme za olaksavanje tegoba, da mu se organizam ne mora cistiti.
    svi savjeti su dobro dosli.
    inace ove godine je srebrenjak u nasem seoskom vrticu radio testiranje klinaca. i balerina je imala reakciju na ambroziju. do sad nismo kod nje nikad primjetili neke tegobe u doba kad amrbozija cvijeta.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    inace ove godine je srebrenjak u nasem seoskom vrticu radio testiranje klinaca. i balerina je imala reakciju na ambroziju. do sad nismo kod nje nikad primjetili neke tegobe u doba kad amrbozija cvijeta.
    To je u sklopu projekta koji provode, testiranje su provodili i u našoj školi (bar su najavili da će se provoditi), i meni je žao da nisam inzistirala da A. testiraju. On svake godine u isto vrijeme počne iznova sa šmrcanjem i kašljucanjem (taman par mjeseci nakon što završi zimski ciklus), jedne godine je nakon valjanja u travi završio na Ventolinu, poslije se to više nije ponavljalo tako dramatično, ali simptomi su tu. A MM je alergičan na korove i upravo u ovo doba godine mu je najkritičnije.
    Ali kako nema većih problema (uz tu jednu iznimku koja se nije ponovila), nisam ni inzistirala na testiranju i terapiji, iako bih možda trebala, radi prevencije većih problema...
    Simptomi mu se inače pojavljuju redovito nakon napucavanja lopte na školskom igralištu u razdoblju prije košenja trave.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •