pisem i placem i ne vjerujem
moja beta jutros iznosi 2500
a sad da krenem ispocetka. Nakon prve godine nezasticenih odnosa mm odlazi na spermiogram i dobivamo uzasno lose nalaze za koje nam je receno da nema popravka niti sanse za prirodnu trudnocu jer je mm kao trogodisnje dijete imao operaciju testisa koji se nisu prirodno spustili. Uputa: ivf/icsi.
Obzirom da ja od 15 godine ima PCOS, a posljednjih nekoliko godina i veliku endometriozu na lijevom jajniku, prije postupka otkriven mi je i miom na maternici. Odlucujem otic na laparoskopiju, pijem vrkutu i marulju koje mi lijepo sredjuju hormone i u svibnju odlazim na prvi ivf u Petrovu. Reakcija - pregrozna hiperstimulacija, uspavljivanje radi busenja cista i na kraju vracene dvije blastociste koje se nisu imale sanse primiti jer je 5 dan od transfera krenulo probojno krvarenje.
Novi postupak u planu je za sijecanj 2009. Prije dvadesetak dana odlazim u Afriku, prije puta imam temperaturu za koju mislim da je prehlada, M mi kasni i to pripisujem poremecajem hormona zbog promjene klime i lijekova. Nakon para dana dobijam M koja je manje obilna nego inace i nimalo bolna, ali se razvlaci na 9 dana. Nakon M su me pocele bolit grudi, ali ja i dalje mislim da imam hormonalni poremecaj.
Slijedeci tjedan trebala sam ici na kontrolu na VV i naruciti lijekove za postupak. Obzirom na te cudne bolne grudi, jucer saljem mm da kupi test, tek toliko da se stvarno uvjerim da doktoru mogu rec kako nesto ne stima. Plus se pojavio iste sekunde, beta danas 2500.
Pregled me ceka tek u utorak, imam milijun strahova u glavi, ali vjerujem da ce bit sve ok jer me ocito zapao jedan veliki mali borac koji je vec prezivio nemoguce uvjete u Africi.
I za kraj - u potpisu mi je dugo stajala jedna recenica koju mi je cesto ponavljao pokojni tata - Bog u srce ne stavlja zelje koje ne moze ostvariti

Odgovori s citatom
od sreće
!!