Cure trebam vasu pomoc. Nemojte me pitati zasto, ali ja idiot sam krenula uzimati one mikro pilule, jer mi je doktorica kreten rekla da 30% zena koje doji ovulira. Nakon sto sam ih uzimala 2 dana pocela sam krvariti, a danas, nakon sto sam ih sve skupa uzimala 4 dana (i danas bacila u smece) krvarim koda imam mengu najjaci dan. Rodila sam pred 39 dana i lohije su mi skoro pa prestale, vec je bilo onak zuckasto. E sad, mene zanima sljedece. Procitala sam na puno razlicitih webova (nazalost prekasno, nakon sto sam pocela uzimati te idiotske pilule, da ne velim da je i maloj izasao neki osip i da najednom ima grceve) da je dojenje 98% sigurna zastita od trudnoce, ako je ekskluzivno, ako je beba manja od 6 mjeseci i ako se jos nije dobila menga. Na tim istim stranicama pise da krvarenje unutar 56 dana od poroda nije menga, nego lohije. E sad. Da li sam ja nesto ukakala sa tih 4 dana pilula? Mislim ovo nije prirodna menga i sumnjam da sam ovulirala, ali s tim umjetnim hormonima se nikad ne zna. Dali itko od vas ima ikakvih iskustava, linkova sa clancima, bilo kakvu pomoc? Ja nazalost nisam uspjela pronaci nista pa se obracam vama jer znam da uvijek mogu racunati na vas...