Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Penjurlije

  1. #1
    brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    1,315

    Početno Penjurlije

    Ovo sam pravila sinoč i totalno se oduševila...
    probajte nećete požaliti

  2. #2
    sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    574

    Početno

    Mljaci, jednostavno a izgleda dobro.
    Probat cemo preko vikenda sigurno.

  3. #3
    ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    PARACIN,srbija
    Postovi
    292

    Početno

    Nisam se pokajala...Evo slike
    http://i195.photobucket.com/albums/z...a/DSCF2166.jpg
    Fantasticno

  4. #4
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    nemojte se navlačiti na taj recept!
    jedne zime (davno je to bilo) sam dobila 7 kila jer je mama pravila skoro svako veče...
    pa ne možeš odoljeti...
    :sluuuurp:

  5. #5
    iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004
    Lokacija
    tamo gdje je srce
    Postovi
    1,638

    Početno

    :smajlićkojislininakvadrat:

  6. #6
    iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004
    Lokacija
    tamo gdje je srce
    Postovi
    1,638

    Početno

    :smajlićkojislininakvadrat:

  7. #7
    sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    574

    Početno

    Svaka pohvala receptu...ispali su super !
    Svi smo se prejeli

  8. #8

    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    Zagreb, Bukovac
    Postovi
    227

    Početno

    Ovo cu raditi sutra - bas si si danas mislila kuda cu sa svjezim sirom, izgleda prefino!

  9. #9
    kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Slavonija-Bistrinci
    Postovi
    1,424

    Početno

    To mi zovemo buhtle sa sirom. Ne mastim ih toliko, zato su prekalorične što bi rekla Apicot, ja ih samo lagano premažem uljem kad ih poslažem u tepsiju i iza toga sa razmućenim žumanjkom.

  10. #10
    brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    1,315

    Početno

    ja sam ih većeras radila s šunkom i svježim sirom....
    MLJAAAAAAAAAAC

    presavršeno....

  11. #11
    enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Midsomer
    Postovi
    2,848

    Početno

    Citiraj kalimero prvotno napisa
    To mi zovemo buhtle sa sirom. Ne mastim ih toliko, zato su prekalorične što bi rekla Apicot, ja ih samo lagano premažem uljem kad ih poslažem u tepsiju i iza toga sa razmućenim žumanjkom.
    To jesu buhtle sa sirom. Može se filati i pekmezom ili orasima.

  12. #12
    andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    2,374

    Početno

    hitno, hitno- cure, koji kvasac se stavlja; suhi ili onaj kockasti ?!?

  13. #13

    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    2,405

    Početno

    Koristi se svjezi kvasac, dakle, "kockasti".

    Inace, i ja sam probala ovaj recept i zaista je odlican. Zapravo, ovo je prvo dizano tijesto koje mi je bez problema uspjelo.

  14. #14
    andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    2,374

    Početno

    hvala ti aurora !

    eno ih, peku se, solidno izgledaju, jedva čekam probat ih !

  15. #15

    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    2,405

    Početno

    Citiraj andrea prvotno napisa
    hvala ti aurora !

    eno ih, peku se, solidno izgledaju, jedva čekam probat ih !
    I, kako je ispalo?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •