-
Inglesina- molim pomoć, hitno!
Kupila sam pre par dana Inglesina Zippy Lounge i kad mi je paket stigao, videla sam da nema zimsku navlaku za noge (za sedeći deo).
Inače, pošto ih nisam kupila u gradu u kojem živim, nekoliko puta sam se sa trgovkinjom čula telefonom i raspitivala detaljno o tome šta sve kolica sadrže... I sve uredno zapisivala na papirić dok mi je ona govorila. Ma nema šta nisam pitala. Još smo se morale dodatno čuti, jer AS nema u boji kolica, već u nekoj drugoj. I, ajde, pristanemo mi na to da nam je AS petrolej, iako su kolica rubin. Na internetu, a i forumu sam se detaljno raspitala o kvalitetu, o vrlinama i manama tih i PP Switch između kojih sam se dvoumila.
I sad, kad sam konačno kupila, sklopila i uočila nedostatak, nazvala sam ih i rekla u čemu je problem, ali mi je teta iz radnje uz veliko izvinjenje rekla da je ona mislila da je zimska navlaka ona koja postoji na košari.
A ja :shock: I dobro, nekako se mi objasnimo, tj. ja joj objasnim da mi je ona dala krive informacije o proizvodu koji košta 450 Eura, i ona prihvati to, ali ne zna kako da pomogne, osim što mi je predložila da bebu umotam u dekicu sa drukerima (jer su se tako snalazili oni ljudi koji su izgubili svoj zimski muff, koji postoji na modelu Zippy i Zippy system, a uz Lounge se ne prodaje!)
I pitam ja jel ja mogu to dodatno da kupim, no ni ta opcija nije moguća, jer se muff ne prodaje kao dodatna oprema.
Pitanje 1.
Šta raditi? Preveliko mi je cimanje i trošak da ceo paket vraćam zbog muffa. Mogla bih jedino cela kolica da menjam za jedna od gore pomenutih. System bi me izašao skuplje za nekih 130 Eura, a sama Zippy bez dodataka su daleko jeftinija, pa ne znam da li bi oni mogli napraviti storno.
Pitanje 2.
Da li neko od vas forumašica ima/zna nekog ko bi prodao muff posebno
Odužila sam sad, ali nisam mogla kraće... Stvarno je situacija bezveze...
-
Evo sad sam našla na nekom sajtu review, i tamo piše da se Lounge prodaje u dve verzije:
Rain, koja uključuje dodatke-držač za bočicu i još par sitnica+kišnu navlaku i druga verzija AllOver, koja ima sve isto kao i Rain, samo što sadrži još i foot-muff!
I šta sad?
Pisala sam mail Inglesini. Sad čekam da mi odgovore.
Ali ovi naši prodavci, jedini zastupnici Inglesine i kažu da toga nema???
Jođ mi je bilo čudno kako uopšte Inglesina da ima takav propust i da ne prodaje sa kolicima muff. Ili bar posebno kao dodatnu opremu, pa ko hoće-hoće.
E, stvarno, ko nije živeo ovde, ne bi verovao
-
Ne znam šta da ti kažem, osim da želim da što pre rešite tu zbrku.
Mi smo isto zbog neznanja prodavačice ostali bez navlake za noge za PPP3, jer nam je rekla da su kabanica i navlaka za noge dodatna oprema, koju oni trenutno nemaju, ali će naručiti pa da dođemo za desetak dana po to. Naravno, "letnja" varijanta kolica nema drukere na koje može da se zakači navlaka za noge, koja se ionako ne prodaje posebno.
E sad, iskreno, ja sam Nađu prošle zime nosila uglavnom u marami, a ove zime je već velika, ima čizmice i sve pa preživljavamo i bez navlake. Ali istina je da bi nam nekad dobro došla :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma