Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: pre-seed lubrikant

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno pre-seed lubrikant

na nekoliko razlicitih foruma se pominje novi lubrikant pre-seed, pa mozda ne bi bilo lose da na jednom mjestu imamo iskustva i pitanja vezana za njega?
    evo od mene: pre-seed sam kupila od od maticnog proizvodjaca preko interneta, brzo i jednostavno. imaju vise vrsta pre-seed (za zene i za muskarce). paznja - samo ovaj za zene 6-pack je sperm-friendly (izgleda kao malena tuba kalodonta, sa aplikatorom i jednostavan za koristenje a stavlja se 15ak min. prije odnosa).
    ostale pre-seed varijante su najobicniji lubrikanti kao i svi ostali.
    sudeci po USA web-stranama, kao super je ovaj originalni pre-seed, hrani spermatozoide i produzava im vijek i svi trudni odmah i bogzna kako.
    ima li jos neko iskustva sa ovim preparatom?

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nisam cule od cura da je nekoj uspjelo bas uz pomoc tog lubrikanta , a spominjale smo ga OVDJE , i voljela bih i ja znati ima li stvarno efekta.

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

da, da - vidjela sam neke od pre-seed postova na diskusiji za bjelanjce od jajeta...rado cula ako je jos neko u fazi koristenja ovog lubrikanta - kakav je osjecaj i ima li rezultata? smeta li vam sto mora 15ak minuta prije da se stavlja? meni se taj dio ne svidja, ali kada vidim slike spermica koji unutra neometano plivaju ipak pristanem...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja ga ne stavim 15 minuta, nego neposredno prije odnosa, osjećaj je ugodan i MM se sviđa...
    Još nisam zatrudnila zato što nisam ovulirala pa prvo moram to riješiti.
    Mislim da preseed ne može škoditi, naročito ako nemaš dovoljno plodne sluzi.

Naomi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi smo koristili Preeseed nekoliko ciklusa, ali tad nismo zatrudnjeli. Sto se same kvalitete lubrikanta tice, stvarno je ugodan i cini mi se prirodniji od drugih, meni je dosta odgovarao. Klasicni lubrikanti zaista unistavaju spermu i na to nas je bio upozorio nas MPO doktor. Isto ga nisam stavljala bas 15 minuta prije odnosa, vec mozda 10. Ako cu imati problema sa suhocom nakon poroda, ponovno cu uzeti Preseed.

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

super, bas mi je drago da ima cura sa pozitivnim iskustvima! jeste - i meni se cini da je pre-seed lubrikant prijatniji i nekako vodenast i nikada ljepljiv...jos samo da shvatim kako na americkim forumima svi bogzna kako zatrudnjivaju dok ga koriste mozda mi treba bolje uputstvo za upotrebu da iscitamo

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

meni je doktorica rekla da gynaicol gel ne smeta začeću, ima li tko nekih podataka o njemu (osim onih s njihove stranice, ne spominje se to uopće)

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mene jos zanima, da li ovi uobicajeni lubrikanti (durex etc) smetaju trudnoci? bilo bi super da se jave cure koje su ostale trudne u danima kada znaju da su koristile lubrikant?? nije mi jasno koliko treba biti dosljedan u izbjegavanju istog u plodne dane...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pozdrav svima,
    evo ja konačno uspjela nabaviti pree sed iz Slovenije,pa vas molim ako ga je koja koristila da mi kaže da li se on aplicira više puta tokom jednog plodnog razdoblja ili samo jednom?
    U kutijici je 6 aplikatora,pa pretpostavljam da su oni za 6 ciklusa,ili griješim?

:? :? :?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Aplikator se može oprati i koristiti ponovno (našla na originalnoj stranici).

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

[quote="Oliva35"]...ako ga je koja koristila da mi kaže da li se on aplicira više puta tokom jednog plodnog razdoblja ili samo jednom?
    U kutijici je 6 aplikatora,pa pretpostavljam da su oni za 6 ciklusa,ili griješim?quote]

oliva 35, svaki taj aplikator ti je za jedan odnos (a NE ciklus!)
    najbolje je da se stavlja (ako stignes ) 15ak minuta ranije, da bi lubrikant stigao da se pravilno podijeli i smjesti...vrlo je prijatan za koristenje, ne znam da li pomaze plivacima da bolje zive, pa nam javljaj rezultate!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

cure,puno hvala na odgovoru
    naravno da ću javljati kako će ići

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ASTRA prvotno napisa
    meni je doktorica rekla da gynaicol gel ne smeta začeću, ima li tko nekih podataka o njemu (osim onih s njihove stranice, ne spominje se to uopće)
    ovo zanima i moju kumu. dajte javite cure, jeli koja ostala trudna dok je koristila gynaicol? da li znate ikog?

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

cao lutka,
    evo ti samo neki od sastojaka tog gela:
    voda (sto je dobro!); onda glicerin, propilen glikol, hidroksimetilceluloza, natrijum citrat, kalijum sorbat.
    dakle - nista sto je direktno spermicidno, ali takodje gel ne obezbjedjuje ni 'prirodnu' sredinu spermatozoidima u kojoj oni najbolje plivaju i prezivljavaju.
    znaci - niti sprecava trudnocu, niti je pomaze, pa ako tvoja kuma bas radi na pravljenju bebe, onda je mozda bolje da predje na neku drugu alternativu (npr.preseed), ili da se okane potpuno lubrikanata ako je moguce. good luck!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hi....evo ja sam kupila LubriGel i jos ga nisam koristila jer me strah da ce mi smetati za trudnocu.....na njemu pisu slijedeci sastojci pa molim da mi kazete jeli steti ; Aqua,Glicerin,Cellulose Gum, Citrit Acid, Methylparaben, Propylparaben, eto....??

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    hi....evo ja sam kupila LubriGel i jos ga nisam koristila jer me strah da ce mi smetati za trudnocu.....na njemu pisu slijedeci sastojci pa molim da mi kazete jeli steti ; Aqua,Glicerin,Cellulose Gum, Citrit Acid, Methylparaben, Propylparaben, eto....??

crvenkapica77, tek sada sam vidjela tvoje pitanje.
    svaki vodenasti gel mora da ima neku zastitu od bakterija, i to su ti konzervansi koji u sebi sadrze tu rijec 'paraben'.
    znaci, oni sami za sebe jesu stetni, ali uvijek je pitanje koncentracije! znaci, ako je npr. koncentracija manja od 0,01% ili nesto u tim granicama, onda vjerovatno ne bi trebalo biti spermicidno! ipak se spermici relativno brzo krecu i najbrzi vec u roku od nekoliko minuta mogu da doplivaju do jaovoda.
    naravno, pitanje je i sta je jos unutra, koliko je ljepljivo, hranljivo etc. u svakom slucaju, ja bih gledala da ga u plodne dane izbjegnem ako je moguce, ili koristim pre-seed koji je doduse skup, ali pakovan u doze za jednokratnu upotrebu! good luck!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •