-
Molim savjete i prijedloge
kako sam vec na topicu o sjedalicama u sudaru pisala, dogodilo se slijedece.
Imali smo sudar prije dva mjeseca. Na to da ne smijem koristiti sjedalicu iz sudara sam ZABORAVILA. (smajli je prestravljen i izjeden griznjojm savjesti, strahom od gluposti, nemajcinstva itd)
-slanje romer duo plusa preko TL-a gdje je kupljen, u njemacku na besplatni pregled je blago receno science fiction, pokusavam to, ali i ako uspije potrajati ce valjda mjesecima. No, nastojim.
-Mak ima 16 kg. Sta da kupim?
-9-18 ( sto je najsigurnije), pa za par mjeseci kad dosegne 18 kg novu?
-15-36? a tek je na donjoj granici te grupe, sta se ne preporuca.
-kiddy comfort pro? ali tako mi je JAKO cudno to vezanje bez pojasa, taj nevjerojatni jastucic?
I pri tom da sam sigurna da je Mak siguran kolko moze bit? A kaj ak ova nije ostecena? a kaj ak je prelagan za 15-36? A MOZDA MU JE DOBRA, PA LIJEPO PISE 15-36? a jos jednu 9-18? jos 2,500 kn? a ova vasa losa iskustva i strahovi od boostera? UPOMOC!
-
Administrator foruma
sve znaš
odluka je tvoja
koliko je star i visok?
-
3 godine i 5 mjeseci
99 cm
sve znam, a sta preporucas daddy?
-
Ružice, a imaš li nekog pouzdanog tko više ne koristi svoju AS 9-18 da ti posudi na to vrijeme dok ne doraste boosteru?
Naglašavam - pouzdanog.
-
ha! Amalthea! perfektna ideja! nisam se to opce sjetila! posudba, pa da! idem razmisljati! Hvala i drz mi fige da nadjem nekoga!
-
Administrator foruma
drzimo fige
a ako ne uspiješ posuditi onda je odluka na tebi
ja bi osobno vjerojatno kupio booster ako bi ustanovio da odgovara djetetu (put pojasa). dijete ipak zadovoljava minimalne uvijete za prelazak u grupu II. i to čisto iz financijskih razloga.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma