-
Da li kupanje u hladnom moru šteti dojenju
Naime, patronažna mi je rekla da se ne bi smjela kupati u moru jer je hladno, pa bi mi moglo nestati mlijeka (ono, hladni oblozi i slično)?
A živim na moru........
Cure, kakva vi imate iskustva?Da li ste se kupale u moru dok ste dojile?Beba mi je mjesec i pol dana stara....
Pozdrav i hvala!
-
ja jesam . nitko mi nist nije rekao. beba je isto bila mala (2-3 mjeseca). dojili smo bez problema jos mjesecima poslije...
-
-
-
Hvala cure, ovaj vikend me sigurno neće zaobići jedna plivancija uživancija!
Puno pozdrava od rene i iris
-
ima jedan clanak na nasem portalu o ljetovanju i dojenju:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=142&Show=492
-
samo sam zelila dati svoj primjer, ja sam se kupala u 11.mjesecu,(studenom) more je bilo oko 15-16 stupnjeva, a dojila bez problema nakon toga. slobodno se kupaj
-
Ma da, to nije istina nikako,slobodno se ti kupaj samo pazi da nije bas prehladno pa da ti ne udari na jajnike a proizvodnji mlijeka ne smeta.
-
Iskoristit ću ovaj topic za jedno pitanje, možda je glupo
Kako je "zavrućilo" normalno ponekad osjetim da sam se dosta ugrijala, posebno ako idemo iz šetnje pa vučem kolica, stvari... Uvijek se trudim da se ohladim prije nego što mu dam da sisa, ali nekad plače pa i ne stignem.
Kažem, možda je glupo pitanje, ali može li "vruća" mama nekako naštetiti bebinom stomačiću preko mlijeka?
-
nina, samo kratko - ne moze.
-
Hvala, da ne mozgam dalje : )
-
Hladno more ne smeta, ali presvuci grudnjak poslije kupanja - to vrijedi i kad je more 27!
-
Prošle godine sam se normalno kupala na moru i dojila Josipa
(čak i na plaži), samo sam se dobro istuširala poslije kupanja i promijenila grudnjak (da mu ne bude slano
)
Nisam primjetila neku razliku u dojenju
-
-
Ja se nikad ni ne tuširam na plaži (šteta je tak nešto ljekovito odma ispirat sa sebe, tek kad dodjem doma). Za dojenje nam ne smeta ni prilično hladna voda ni slana cica.
-
Lutonjica, moj Josip više ne sisa, ali mi je 6 dana (ove godine) uredno sisao rame kad smo skakutali po vodi
Znači, nisam se trebala tuširati jer mu vjerojatno ni slana sisa ne bi smetala
-
nama ne smeta ni sol ni hladno more, jedino toples ne dolazi u obzir jer se moj krpeljčić zakvači za ciku u bilo kojem nemogućem položaju, ne pušta i smije se.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma