Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Rodiljni dopust

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Rodiljni dopust

Bok, da li se ženi kada rodi,računa 6mjeseci rodiljnog dopusta? Meni je doktorica otvorila r. dopust 45 dana prije termina poroda( to je onaj dio što svaka trudnica ima pravo po zakonu) i na njega zbrojila 6 mj, tako da mi sad to nita nije jasno???

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

do onog dana kad ti dijete navrši 6 mjeseci. doktorica ne može točno predvidjeti kad će se dijete roditi pa tako napiše.
    kad se dijete rodi u hzzo šalješ rodni list (da bi ostvarila pravo na onaj novac za opremu novorođenčeta i da bi dijete zdravstveno osigurala) pa oni korigiraju datum.

mene je to isto zbunilo, ali je na kraju bilo sve ovako kako sam napisala

ne brini

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

selim na pravna pitanja.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Samo da ponovim gradivo, jesam li shvatila...Rodiljni dopust mi je otvoren 45 dana prije predviđenog termina poroda i na njega mi je dodano 6 mj. i napisan datum da završava polovicom 6.2009.
    Kada se djete rodi u HZZO i u firmu odnesem rodni list i oni taj datum sami korigiraju, po datumu rođenja.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ANA132 prvotno napisa
    Samo da ponovim gradivo, jesam li shvatila...Rodiljni dopust mi je otvoren 45 dana prije predviđenog termina poroda i na njega mi je dodano 6 mj. i napisan datum da završava polovicom 6.2009.
    Kada se djete rodi u HZZO i u firmu odnesem rodni list i oni taj datum sami korigiraju, po datumu rođenja.
    sjedi 5!

p.s. ja u firmu nisam morala nositi rodni list. njima su javili iz hzzo-a

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Baš ti hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •