Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Sigurnost djece na raznim događanjima

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Sigurnost djece na raznim događanjima

http://www.index.hr/vijesti/clanak/j...ja/413982.aspx

Dakle, već sam se par puta zapitala koliko organizatori raznih događanja vode brigu o sigurnosti djece.

Npr. Baukač, vožnja uz rub pozornice na nekom štenderu, a djeca u prvom redu, na 30cm od pozornice.

Pozornica u Krašu, puna kablova (struja, zvučnici), a izvođači pozivaju djecu da im se pridruže. Osim toga, pa i pad sa pozornice ne bi baš bio bezazlen.

Kakva su vaša razmišljanja oko ove tematike?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uvijek primjećujem takve propuste, tipa kablovi, visina i sl. i UVIJEK brinem, i drugima blebećem (ako smo u društvu npr.), ali se uvijek nadam da se ništa loše neće dogoditi :/

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

zar nije i prošle godine na nekom koncertu u domu sportova netko nastradao od pirotehnike? :?

mislim, strašno

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja mislim da su sanse da se nesto dogodi djetetu u cjelini male, ali kvragu male sanse kad se dogodi, ja radje mislim na sigurnost unaprijed nego da mi bude zao kasnije, premda neki to dozivljavaju kao gnjavazu.

recimo, zice koje vise slobodno, s malo izolirtrake na krajevima, muka mi je od njih
    stepenista bez ograde
    slobodni zidici koji idu npr uz more, bez ikakve zastite, s par metara slobodnog pada na krupni sljunak (moj dvogodisnji sin bi se setao uz to, medulin kod pule)
    na moru opcenito, uz rivu, ne pustam ih s oka
    i hrpa primjera, da ne gnjavim

mislim da je opcenito razmisljanje o sigurnosti, i opasnostima koje prijete ako se djeca krecu u odredjenom prostoru, nije razvijeno, djeca istrazuju svijet bez predrasuda, a oko na njima ne mozes imati 100% vremena, tako da uvijek treba pokusati smanjiti izvor opasnosti...

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: Sigurnost djece na raznim događanjima

meni se svaki put digne kosa na glavi kad u dj. kazalištu puste onaj dim ( mali je asmatičar pa me strah da mu ne smeta ), a kad sam pročitala ovo s pirotehnikom ostala sam :shock: . Oni kao da razmišljaju samo o predstavi i kak će to izgledat a sve ostalo im je nebitno. Jednom smo bili na predstavi gdje je glumac djecu špricao s vodom- :? svrha toga mi je do danas ostala :? .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •