Ovaj vikend, subota 13.12., smo imali laksu prometnu nesrecu, mene je kao pjesaka udario auto, ja sam nosila Leilu u pouchu ... brrr ... uglavnom sve je zavrsilo sa dvije cvoruge na njenoj glavi i ja sva u masnicama. Kako je dosla Hitna odmah su nas odvezli u Klaicevu, gdje su mrvu pregledali, poslikali, sve je na srecu ispalo dobro i pustili su nas doma. Ja nisam isla u Traumu jer mi je bilo dosta traumatiziranja pa modrice lagano prolaze.
Ali zasto ovo pisem ... zato sto smo jucer imali na telefonu kucnom/fiksnom propusteni poziv pa je MM zvao natrag ... Bonus grupa, mi se bavimo zastupanjem i naplatom stete u prometnim nesrecama. Da li ste vi skrbnik L.Z.? Znate ona je imala prometnu nesrecu u subotu? Pa bla bla ... ostavila broj telefona pa neka joj se javimo.
HALOOOOOO :? Tko su oni? Od kuda im moji podaci? Ne moji, nego podaci mog 18-mjesecnog djeteta? Od bolnice u Klaicevoj?
Pa je li se to smije? Je li to legalno lesinarenje?
U soku smo jos od te nesrece i onda me ovo izbacilo iz takta, ne znam je li bi je nazvala pa joj svasta izgovorila ili da je ne zovem ... ima li netko slicno iskustvo? Mislim kome da se zalim ako policija ili Hitna dila okolo podatke mene i mog djeteta?
mamma san editirala osobne podatke