Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Dječji vrtić Sunčana-ne žele mi upisat drugo dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vito Julius

Početno Dječji vrtić Sunčana-ne žele mi upisat drugo dijete

Da li neko zna kome da se više obratim da mi upišu dijete u jaslice?Na listi čekanja je,u 10 mj je navršio 12 mj i s obzirom da ga nisu primili ja sam dobila otkaz.Suprug mi ima plaču 4000 kn i podstanari smo, kad platimo stan ostane nam kojih 1000kn za preživjet, a sa dvoje djece u pelenama to je pravo umiječe.Prijavila sam se u centru za soijalno i dali su mi potvrdu za jaslice da mi upišu dijete da bi se ja mogla zaposlit ali i dalje ništa,njihov je odgovor da ima djece koja su rođena prije njega.Iskreno več mi je muka od njih jer upisuju djecu koja nisu iz Zagreba i čije mame ne rade već se španciraju po kvartu i ispijaju kave a moje djete ne žele primit bez obzira na to šta čemo završit na cesti. :?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

znam da vam ovo neće biti nikakva pomoć, , jer vam je zasigurno predaleko, ali znam da u centru u vrtićima ima još mjesta

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

A centralni vrtić u Španskom? Prečko? To nije predaleko, a znam slučajeve gdje je na molbu ravnateljici u DV Špansko dijete primljeno. Probaj tamo ako već nisi. Sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    znam da vam ovo neće biti nikakva pomoć, , jer vam je zasigurno predaleko, ali znam da u centru u vrtićima ima još mjesta
    Meni bi to moglo pomoć, pa bih te molila da mi javiš ako znaš u kojem točno
    (može i na pp).

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Da, i nas taj vrtić jako muči. Prepun je djece koja ne žive u kvartu, a mi bez veze i pomoći nek se snađemo. Ja se u 6. mj 2009. vrećem na posao i ne znam kud ću s djetetom. Išla sam provjeriti koliko je sigurno da će J biti primljen u 9. mj., Rekli su mi da ne znaju jer su prepuni.
    Ako ga ne prime, tražit ću reviziju sve do jednog djeteta.
    Da li je to već netko napravio? Znate li kome se trebam obratiti?

Vito Julius

Početno

Probala sam i u Španskom,oni su mi rekli da ne vide razlog da mi u Sunčani ne prime Vitu s obzirom da mi je Niko upisan.I tako ti svaki put daju glupe odgovore i šeču iz sobe u sobu.A što se tiče revizije nije loša ideja,imam kolegicu koja radi u reviziji pa bum je baš pitala da li je to moguće napravit...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj gusi-gusi prvotno napisa
    Meni bi to moglo pomoć, pa bih te molila da mi javiš ako znaš u kojem točno
    (može i na pp).
    imam dosta frendica u centru koje su baš govorile da nikada nisu imale problema djecu upisati i izvan rokova. u dva slučaja se radilo o vrtiću Trnoružica u Rusanovoj (jaslice su na drugoj lokaciji).
    ako vam što znači evo popis vrtića u centru -

Budućnost, Mihanovićeva 3
    Izvor, Prilaz Đure Dežeića 30
    Krijesnice, Krajiška 7a
    Različak, Petrinjska 31
    Vedri dani, Makančeva 11a
    Tatjana Marinić, Pavlinovićeva bb

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Izvor-nema šanse, nikad se ne uspiju svi upisati. Moji su tamo, ali mi smo u neposrednom susjedstvu.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tako je bilo prije par godina, ali sad vise nije
    sad se i u centru desi da djeca ostanu bez mjesta

(npr. 2006. je mislim bila zadnja godina kad su se u dv medveščak upisali svi prijavljeni, već 2007. ih je bilo koji nisu upali, a 2008. jos vise odbijenih)

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

I meni se čini da više nije kao prije, tj da više ni u centru nema mjesta. Ja sam zvala jedan vrtić u centru (nisam sigurna jel Budućnost ili Različak) i rekli su mi da nema mjesta, već da i oni imaju listu čekanja. Onda sam odustala od zvanja, pa ću ići osobno s dokumentima u par njih.

Ja ću u petom mjesecu isto predati za vrtić u kvartu i isto se planiram žaliti ako ne dobijem mjesto. Znam da je mjesta u jaslicama premalo i nije vodstvo vrtića tomu krivo, ali ću žalbu predati zato što su upisi totalno netransparentni.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    [
    tako je bilo prije par godina, ali sad vise nije
    sad se i u centru desi da djeca ostanu bez mjesta

(npr. 2006. je mislim bila zadnja godina kad su se u dv medveščak upisali svi prijavljeni, već 2007. ih je bilo koji nisu upali, a 2008. jos vise odbijenih)
    možda ste u pravu, to je stvarno bilo prošle ili pretprošle godine

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

prekrižite centar ako govorimo o jaslicama. mi nismo upali niti u jedne kvartovske jaslice (Špansko, Malešnica, POS), pa smo mahnito zvali SVE jaslice u centru. i sve su pune.

na kraju sam zvala gradski ured i tamo su mi rekli da su jedine jaslice u kojima je ostalo mjesta one u Savica Šanci (ili šancima, kako god se dekliniralo).
    osim ako imate koga, mi nismo imali, pa nismo nigdje upali.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mozda je OT al da ne bi otvarala novi topic, a tema je slicna pitat cu ovdje.

Ima li netko da je upisao svoje jednogodisnje dijete u jaslice u 1., 2. ili 3. mjesecu tekuce godine ?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Evo, ja nisam. Tj jesam, ali u privatne. Kontaktirala sam otprilike 7 vrtića, u kvartovski predala prijavu još u svibnju. Ali svi rekoše do jeseni ništa (a negdje ni tad).
    Ja sam isto zvala gradski ured i meni su isto rekli da nema nigdje mjesta, osim možda DV M. Sachs (to je taj na Savici). Zvala i njih i imaju listu čekanja od otprilike desetak djece.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene su zvali u četvrtak da je bejbe primljena. 1. rođendan je slavila u subotu (DV Sunčana). sutra se dogovaramo za razgovor s psihologicom

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Suosjećam sa svim roditeljima čija djeca nisu primljena u vrtić. Tek sad vidim kakvu sam sreću imala. Mi smo predali molbu samo u jedan vrtić u našem kvartu i tu smo primljeni. Nemamo nikakvu vezu. Šokirali smo se kad smo vidjeli preko 70 djece na čekanju. Doduše 3 mjeseca smo imali dadilju jer ga nisu htjeli primiti na navikavanje u 6. mjesecu, šta ne smatram nerazumnim. Da nismo primljeni, tražili bismo smještaj i u privatnim vrtićima ili opet dadilju. Naravno da je to neusporedivo skuplje, ali sve je bolje nego dobiti otkaz. Svima puno sreće u pohodu na vrtić .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •