http://www.theecstore.com/index.php?...oducts_id=1810
Ne volim plastiku pa mi se čini super
http://www.theecstore.com/index.php?...oducts_id=1810
Ne volim plastiku pa mi se čini super
i meni se cini super. ja cu je narucit, pa kad stigne javim iskustva.![]()
s koje stranice si naručila? te na linku ili sa nekog drugog linka kojeg sippy cup nudi?
naručila sam s te na linku. i još neke stvari. narudžba je prošla ok. sadi unaprijed se veselim
![]()
ajde baš me zanima kad će doći. meni još motehrcare nije stiglo a naručila u 11.mj.
baš si me zabrinula... naručila si baš iz EC store-a?? mislim da im trebaš pisati i žaliti se. ipak su prošla već dva mjeseca... neka šalju ponovo. hmm... :?
baš me zanima kakva je!lollipop prvotno napisa
tko je vidio ne najaviti ovakvu kupovinu? :ccc:![]()
i tutu smo naručili! onu poput vaše... :D
zaboravila spomenut, znam da vi već odavno znate na čašu.
![]()
ja sam danas kupila za početak (ili kasnije?) sigg kiddy bocu pa ćemo vidjeti kako mu se pije iz nje... javite kad stigne!!!
Ja sam naručila Safe Sippy cup 17.12 i danas mi je stigao!![]()
I mi je imamo jedno dva tjedna. I kaj ja znam meni je to čaša ko čaša samo kaj se opalila s njom i imala šljivu ispod oka.
mi imamo foogo
malo je teška, ali pregenijalna
košta petnaestak dolara, kupila na e-bayu
ja još uvijek čekam...valjda će skoro... mrzim hladit vodu prije nego li je ulijem u plastiku. a, bed mi je ulijevat vrelo. prokuhavate li i vi? pijemo i iz čaše, ali više toga ima uokolo nego li u trbuščiću...
U ovu čašu isto ne idu topli napitci bar tako piše u uputama.
Ja maloj dajem janu tako da ne prokuhavam vodu i pipe.
nije za tople napitke :? pa, piše stainless steel. pretpostavljala sam da ne otpušta ništa štetno poput plastike... :/
tako piše u uputama.
Kaže da nije za sokove koje u sebi imaju komadiće (pulpu) i nije za vruće napitke da se ne bi opekli.
Mislim ti možeš probat uliti vruće pa vidi.
to ima smisla! naravno da ne bi dala da djetetu da se opeče, ali ulijem vruće i nek se hladi... ne moram više mislit. i mogu izletit iz kuće s vrućim, a vani će se začas ohladit.
jedva čekam da dođe, pa da vidim...
Pošalji mail i provjeri gdje je zapelo...
Meni sippy stigao za tjedan dana.... oko Božića.... Naručila sam i mai tai s EC store... malo je zapeo na carini pa je trajalo 2 tj. da stigne....
Inače, iz sippyje ne znamo piti.... u mt nećemo.... pa vam ne mogu ništa reći.... Meni se sippy čini super.... može se uliti vruće, ali treba pričekati da se ohladi prije posluživanja..... netko je spomenuo i pulpu.... pulpa teže prolazi kroz ventil.... zato ne preporučaju
Pričekat ću još koji dan... Naručila sam 29.12. Uzmem li u obzir sve praznike... :/ Obavezuju se isporučiti u cca. 3 tjedna. Čekam i Mother Ease, naručen istog datuma... Nadam se da će sutra ili početkom sljedećeg tjedna, ako ne šaljem mail.
onaj krasan Kozy... ma nagovori ga, kako ne bi htio. mi naš obožavamo.Mirtica prvotno napisa
![]()
ja sam ju dobila prije nekoliko dana i ful sam oduševljena. zapravo kupila sam ju za bebu u trbuhu i uzurpirala ju je moja starija kćer tako da ću morat još jednu naručiti!
lako se iz nje pije (puno lakše nego iz (kršitelj koda)ove magic bočice) i općenito 'omot' sprečava da se previše polupa.
a tople tekućine ne smiju unutra jer nema izolacije i metal bi se ful zgrijao i beba bi se mogla opasno zgoriti.
ps ovdje je 'on sale' http://www.nurtured.ca/Scripts/prodL...?idCategory=27