Stranica 7 od 16 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 767

Tema: LH testovi za utvrđivanje ovulacije 6

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ako su ti kontrolna i testna iste to znači da ti nastupa ovulacija!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam naručivala od http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/te...e-oglas-460581, naručila navečer stiglo ujutro, platila poštaru na vratima, ako ti nije skupo, brzi su i pouzdani
    Znaci sve bilo u redu?? Zvala si , poslali ti, paltila si i testovi su ok??

Ajme bas super da se netko ovoga dosjetio!!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da, isto mi je netko na Rodi preporučio, nazvala, jako ljubazni, sve 5, preporučujem!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Za razliku od testova za trudnoću, LH testovi se ne rade s prvim jutarnjim urinom, jer se hormon LH počinje izlučivati ujutro.
    Da bi ga se moglo detektirati, treba proći 3-4 sata.
    Za testiranje je dobro bilo koje vrijeme između 11 i 16 sati.

Test se smatra pozitivnim ako i samo ako je testna crtica jednako tamna ili tamnija od kontrolne. Sve drugo se smatra negativnim.

Ovulacija nastupa u roku od 12 - 48 sati nakon prvog pozitivnog LH testa. (Može se dogoditi da vam dva dana test bude pozitivan - rijetko). Ovo je prilično širok raspon, ali zato na pozitivan test - odmah u akciju. I s akcijom ne prestajete sve dok BT ne poraste, tj. dok se ne ustanovi da je ovulacija prošla.

Ovulacija može biti čak i isti dan kad imate pozitivan test. Zašto? Test je trenutno stanje hormona u vašem urinu (snapshot), a to je posljedica situacije u krvi, i dok vi detektirate LH u urinu, možda je u krvi razina već opala. Zbog toga nikako nemojte propustiti dan kad je test pozitivan za jedan keks na eks.

Kada se prestati testirati?
    Pa, čim ste imale jedan pozitivan test. Apsolutno je nepotrbno trošiti testove i živce na još testiranja, jer slijedeći dan može test biti pozitivan ili negativan, ali i pozitivan test drugi dan je samo snimka stanja od nekoliko sati ranije.

Postoje ovulacijski testovi različite osjetljivosti;

30 mIU – normalna osjetljivost,
    15 mIU – visoka osjetljivost,
    40 mIU –niska osjetljivost.

Ako imate redoviti ciklus i nemate nekih posebnih problema preporučuje se test normalne osjetljivosti-30 mIU.

Međutim, takav test jednostavno ne odgovara značajnom broju žena.
    Prosječna žena, ako takva postoji jer po meni svaka je posebna, imati će u tijelu bazalni nivo LH između 5-20 mIU. Kada se dogodi porast, taj bazalni nivo raste približno na 50-200 mIU i na tom nivou dolazi do ovulacije te se jajašce oslobađa iz folikula. To znači da za većinu žena ovulacijski test osjetljivosti 30 mIU će biti idealan.

Kako znati da li je test odgovarajući?
    Evo 2 primjera.
    Žena koja se približava menopauzi je primijetila da se testna linija na standardnom testu od 30 mIU nikad ne čini tamna ili tamnija od kontrolne linije ili pak uopće nema linije. To znači da nivo LH nikad ne dosegne nivo koji se smatra “normalnim” za porast. U takvom slučaju osoba treba pokušati s testom s većom osjetljivošću (15 mIU) koji će zabilježiti porast LH na puno nižem nivou.

Drugi primjer je žena koja pati od PCOS što ponekad, ali ne uvijek, može uzrokovati da LH nivo bude konstantno na višem nivou od “normalnog”. Ova žena će s testom od 30 mIU imati pozitivan test veći broj dana. U takvom slučaju preporučuje se koristiti test s manjom osjetljivošću (40 mIU) koji će bolje odrediti LH porast.

Stoga je najbolje probati s testovima normalne osjetljivosti (30 mIU), a ako se pojave problemi u određivanju LH porasta treba probati s testovima druge osjetljivosti.

Ako uopće ne dobijete liniju, bez obzira na osjetljivost testa, onda ili niste ovulirali ili test nije dovoljno osjetljiv da bi zabilježio porast LH i treba ići na osjetljiviji (15 mIU). Ako s testom bilo koje osjetljivosti nema testne linije pa dobijete linije koje su svjetlije od kontrolne nakon čega opet nema linije onda je to pokazatelj da ste tih dana normalno ovulirali.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ima nekoliko oglasa i na tom njuškalo.hr i sl oglasnicima, više ljudi, različite cijene, a čini mi se iste trakice, u svakom slučaju kolko vidim puno jeftinije nego u ljekarnama...

Ja sam koristila trakice prošli ciklus i jedan dan mi je pokazalo slabu testnu liniju drugi dan ništa, ali ja sam neki specifikus, moram na neke hormonalne pretrage pod hitno, a vama želi puno sreće

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

meni treba pomoc i odgovori........ja sam bila na AIH u cetvrtak....stopericu dobila u utorak......međutim ja sam radila test lh na ovulaciju u utorak i srijedu i cetvrtak i petak stanje je bilo ovako,, jako zbunjujuce ;utorak na dan stoperice dvije crtice jedna jako svijetla i jedna tamna kontr.
    srijeda opet dvi srtice jedna svijetla druga kontr. tamna
    cetvrtak , dan aih, dvi crtice jedna svijetla druga tamna kontr.
    petak ,juce, dvi tamne crtice ????? znaci ovulacija nastupa 12h -24h ...ne kuzim to nikako..pa primila sam stopericu i napravila inseminaciju a jos ovulacija nije bila.......sve uzalud......pomagajtee

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

crvenkapice pogledaj istu temu na PO, čini mi se da su cure pisale da se ove trakice ne koriste u postupcima jer daju krivu sliku zbog uzimanja hormonalne terapije

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

LH test će reagirati na štopericu.
    Sasvim je o.k. da LH bude pozitivan drugi dan nakon štoperice (ja sam si obično davala u ponoć).

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa Vidi poruku
    LH test će reagirati na štopericu.
    Sasvim je o.k. da LH bude pozitivan drugi dan nakon štoperice (ja sam si obično davala u ponoć).
    kako mislis LH test ce reagirat na stopericu?.....nece tacno pokazat ili ipak hoce.....meni je LH pozitivan 3 dan nakon stoperice ...pa ne kuzim...kad je onda bila ovulacija?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja bih trebala te LH .....gdje vi to kupujete?? ja sam svoje dobila ali sad ih vise nemam

Glossy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Naručujem preko stranice: www.homehealth-uk.com/medical/ovulation-tests.htm.
    Stignu za 4-5 dana.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

koliko te kostaju i koliko kom. ???
    ja sam nasla na internetu neke ali se placaju pouzecem , 10 trakica 50kn + 30 kn postarine, gratis test za T. jel to skupo??

Glossy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni se čini skupo jer 50 trakica ti preko te stranice košta oko 8 funti (cca 60-ak kn). Plaćam kreditnom karticom. Poštar mi dostavi na vrata.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ajmo sadašnje odbrojavalice, jel korisitite trakice?

Glossy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Manje nego u početku. Skužila sam da kako ciklusi prolaze, to me utvrđivanje ovulacije sve više deprimira. U jednom trenutku mi se činilo da se sve vrti oko moje ovulacije. Ovaj mjesec sam se prepustila prirodi i spontanosti...

prva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj principesa prvotno napisa Vidi poruku
    ajmo sadašnje odbrojavalice, jel korisitite trakice?
    mislim da nema potrebe ako je kroz nekoliko ciklusa o uvijek isti da. Ja sam ovaj ciklus koristila, ali samo zato što je prošlo 9 mjeseci.
    Ali ništa se nije promijenilo. Tako da ih neću opet koristiti.
    Bilo bi super kad bi pozitivan LH test uz akciju rezultirao T. Ali nažalost...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

jooj prva žao mi je....jesi radila neke pretrage već?

...ovaj ciklus mi je prvi da pokušavamo,pa mislim ih kupiti za sljedeći ako ne uspije...

prva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

principesa kupi svakako trakice...bar za tri ciklusa. Onda ćeš točno znati kad su ti plodni dani.
    Ali možeš pričekati da vidiš je si li već t.
    Prvi ciklusi su zakon. Ja sam prvi put od jednog odnosa u mjesec dana ostala t. A vidim da i masu cura od prve uspije.
    Držim ti palčeve.

prva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

...ma pretrage sam obavila. Sve moguće. Imala sam dva spontana,pa su mi se smilovali i poslali na sve pretrage.
    imam nekakvu sklonost trombozi, ostalo ok.
    Vidjet ćemo. ako sam dva puta uspjela nadam se da ću i treći.
    I a će napokon biti treća sreća.
    Iako znam da prva dva spontana nisu zbog tromboze (ne znam stručni naziv)

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam uz trakice prvi put ostala trudnA imam za prodati ako nekome treba

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni trakice uopće nisu pokazale O....a bila je 100% jer sam taj mjesec ostala trudna

CUUuu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja kupim preko njuškala. Za 100 kn dobijem 20 trakica + 2 testa za trudnoću. Do sad sam pomoću njih "otkrila" 3 ovulacije, a ovaj mjesec ili nisu pokazale ili nije bilo ovulacije...

@Fae, sad me ovaj tvoj post baš utješio...

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Fae prvotno napisa Vidi poruku
    Meni trakice uopće nisu pokazale O....a bila je 100% jer sam taj mjesec ostala trudna
    evo tako i meni

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Curke, trebam hitno LH trakice, vise njih, a da su najpovoljnije moguce. Mozete li mi javiti s kojim int. ducanom imate iskustva da su najbrzi s dostavom i da ne nabiju visoku postarinu? Koliko se uopce ceka? Trebalo bi mi recimo 30-ak kom. Nije za mene, ali ko da je
    Fala za svaku informaciju.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

evo ljube, hitno i povoljno ti ne idu zajedno, s ove stranice stignu za 8 dana , 50 kom , norm.osjetljivosti ( 30 nečega) oko 80kn zajedno sa pTT troškovima, što u usporedbi s našim cijenama i nije tako puno:
    http://www.homehealth-uk.com/medical...tion-tests.htm
    kad budeš birala dostavu izaberi Europe (bez EU)

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jesu li dobri ovi visoke osjetljivosti? Prijateljica ima ekstremno duge cikluse... cini mi se da je onda ovo bolje(po onome kaj tamo navode, no vi ovdje sigurno znate pouzdanije, pa me uputite). Hvala na uputi, mandy. Puno znaci. Ne bude li predugo cekati tih 8 dana, mislim da cu joj to narucit. Tnx.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja sam uzimala ove srednje ( normalne) ; testovi visoke osjetljivosti detektiraju i sasvim mali porast hormona, ne znam koliko to znači kad ionako moraš čekati da dosegnu najvišu razinu i da se crtica po boji izjednači sa testnom crticom, tek nakon toga nastupa O; a opet, s obzirom da nije neka prevelika razlika u cijeni, ne možeš fulati; ako ima tako duge cikluse i ne zna ni otprilike kad joj je O onda neka počne odmah nakon M

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dosle LH trakice jucer, ali sam ih u sanducicu skuzila tek danas. Dakle, nepuna 4 dana. Uzela sam 40 superosjetljivih i s postarinom kosta smijesno malo. Eto, ako ce kome trebati info. Svaki test je zesebno pakiran, na svakom pakiranju upute. Rok trajanja do 2012. Sam paket je diskretno oznacen, da postar ne skuzi o cemu se radi. Zbilja su mislili na sve, stvarno su za preporuku. Hvala Mandy, puno, jos jednom!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

curke....ako ima koja dobra duša da bi kupila i meni trakice kad i sebi...pa da joj dam novce..., nek se javi na PM

ja nemam kreditnu karticu nijednu, a glupo mi je žicat nekog iz obitelji za tak osjetljivu stvar....hvala!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja ove trakice sa neta koristim već tri godine (bezuspješno, za sad...) ali još mi se nije dogodilo nešto kao ovaj ciklus.
    Trakica je full pozitivna već treći dan za redom, a stomak me boli za poludit i osjećam nadutost kao da sam popila par tura klomifena. I sve to traje već dva-tri dana, i nikako ne prestaje. Osjećaj je kao da non-stop traje ovulacija.
    Trudna nisam, ali definitivno se nešto dešava.
    Prošli ciklus sam imala cistu koja je pukla prije menge, ali nikad mi nije test bio pozitivan ovoliko dugo, uz ovoliku nadutost.

Jeli se IKOME desilo išta slično?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Imam jedno pitanje, naručila sam lh trakice i evo koristila ih mjesec dana, počala sam negdje oko 11 dana ciklusa i svaki dan je bila prisutna druga crtica, jako , jako slaba, samo jedan dan je bili malo jača, ali se nije izjednačila po boji s kontrolnom..... jel to znaći da nisam imala ovulaciju ? I zasto mi je svaki dan prisutna lagan druga crta ?

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mislim da je i lagana crta OK... meni je obično dva dana prije O bila tako svjetlija
    i to su nam stvarno bili ovulatorni ciklusi jerbo nam se oba puta uhvatilo...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A joooj super... baš mi je drago A šta bi značilo da imam drugu crticu, jako svijetlu svaki dan ????

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Lylyca26, koliko dana ti je već prisutna ta druga crtica na testu?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo da ja podijelim svoje iskustvo s tim trakicama. Ja ne znam, ali meni 4 mjeseca kako sam ih koristila nikada kontrolna i testna nisu bile jednako debele, a kamoli ova drugaa jača!! Uglavnom, svaki mjesec testna linija mrvicu slabija i u 4 ciklusu sam ipak ostala trudna, tako da očito ne vrijedi uvijek da baš moraju biti jednake, očito je dovoljno i da su približno jednake!! Br kod mene..

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hej draga Neli.... danas mi je 24 dc, a počela sam ih koristiti od tako možda 11 dc i do danas mi je stalno prisutna ta druga crta, znaći evo već skoro 2 tj., onako lagano svijetla, svjetla..... jel se trebam brinuti... ? Ovo mi je prvi mjesec da koristim te trakice..... inaće.... M mi je bila sva neka u smeđoj boji, sike su mi narasle za broj i pol i strašno bole, a počele su boliti oko 1.5. i ne prestaju, inace me prestanu boljeti kad mi prođe M, napravila sam 2 testa , koja su negativna..... Ja sam bas zbunjena...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jutros sam opet radila test..... i neznam dali si umišljam, ali evo cijelo jutro ga promatram... i postoji jako, jako, jako, jako slaba testna crtica..... i sada sam u strašnoj panici, pliz pomagajte, pijem utragestan i danas mi je zadnji dan da ga trebam piti, tj. 10. dan.... šta da radim ?????? Jer koliko sam upućena da kada se desi trudnoca, što je u mom slučaju VEEEEELIKOOOO MOŽDA zbog te jako slabe crtice, da se nesmije prekidati piti progrestron.......

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

utrogestan ti ne može škoditi ako si trudna
    jedino što bih ga ja sada na tvom mjestu aplicirala vaginalno (bolja apsorpcija, a i sigurnije kod trudnica da će se zadržati u slučaju mučnine i povraćanja)
    zato - potroši još jednu turu utrogestana i onda ponovi test!

~~~~~~~~~ za tebe i tvoju bebicu koja je vrlo izvjesno na putu!
    Posljednje uređivanje od Neli : 09.06.2010. at 14:26

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dobro ti Neli kaže, nastavi piti progesteron, ne može škoditi ako si trudna, dapače on je tzv. čuvar trudnoče. Ja sam ga dobila čim sam saznala za trudnoču. Isto ti preporučujem vaginalno jer je puno učinkovitiji. Što se testa tiće, s obzirom da si ga tako rano napravila, ako si trudna, nije uopče čudno da je test linija jakooo svijetla. Na mojem testu sam ja bar dobila objašnjenje da se ta linija podebljava kako dani odmiču. Nadam se da si trudna!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joooj, hvala vam curke moje...... nadam se i ja..... poslušat cu vas i stavljat cu vaginalno Pa da , nekako si i ja mislim da sam ga prerano napravila, al napravila sam ga jer mi je isteklo tih 10 dana što sam trebala ih koristiti, a dobila sam ih zbog toga što sam prije svake M imala oko 4 dana smeđi iscjedak, pa je to možda manjak progresterona.... Danas je 26 dc, ponovit cu ga ja opet za nekih 5,6 dana Jooooj, držite mi fige

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~ Lylyca26!
    javi nam se s rezultatom novog testića

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kao prvo da se zahvalim na svim vašim iskustvima! Jučer sam pročitala sve postove od prvog do zadnjeg jer nisam mogla naći ovulaciju LH trakicama! Koristim ih već dugo jer smo MM i ja trudilice već dvije godine i moja O uvijek dođe u drugo vrijeme.
    Ovaj mjesec sam ispucala 10 LH trakica (ponekad i dvije u jednom danu) kako bih našla O i ništa Budući da MM ima problema, a moji nalazi su uvijek bili svaršeni, prelijevao me hladan znoj...da se nije nešto i samnom poremetilo. Srećom nije.
    Jučer sam kod svoje gin razgovarala o našem prvom IVF-u kad sam joj spomenula svoju brigu, rekla mi je nek piškam po tim trakicama dok ne dobijem dvije crtice. Skeptična sam se vratila kući, umalo zaboravila na sve i pred spavanje (oko 10 uvečer) popiškala trakicu, kad ono druga crta debela kao kuća Ovulirala sam 16. dan!! Moj ciklus traje 26 dana već duže vremena i nikako mi nije jasno šta se događa. Jedina promjena je ta što sam počela piti Vitex, ostalo sve isto...
    Da li se vama to ikad dogodilo, da O kasni?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala vam drage moje na vibricama i naravno da cu javiti cim napravim novi testić

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja ću ovaj mjesec probati s ovim trakicama.
    E sad, treba mi savjet.
    Inače su mi ciklusi 29 dana, ali prošli mi je bio 25. I sad ja pojma nemam koji dan da počnem s trakicama.
    Kupiti ću ih u apoteci, tj. oni skupi jer me strah da ovi preko e-baya ne dođu prekasno. Znači da ću imati samo 5 trakica pa me strah da ako počnem koristiti u krivo vrijeme da ne skužim kad mi je O... nadam se da ste me uspijele skužiti što sam htjela reći.
    Posljednje uređivanje od bfamily : 11.06.2010. at 00:58

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Curke...... napravila sam testić, kako sam i rekla, no ništa, samo debela, bordo kontrolna linija, a od ove druge ni traga ni glasa..... iskoristila sam taj prvi jutarnji urin, jer sam čitala tu na rodi da i lh trakice znaju pokazati T, no pojavila sam kontrolna naravno i jako blijeda testna, a za pokazatelja T , ta testa mora biti jednaka ili jača od kontrolne..... no testna, na lh testicima, mi je prisutna i kroz cijeli mjesec, lagana, ali je tu........

Šta sada, izgleda da trudnica ipak nisam .... dali da prestanem koristiti utragestane ?????

štrumfeta avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

bfamiliy ja sam se zeznula s tim trakicama iz apoteke, prerano sam ih počela pi pi, pa nisam dočekala da mi potvrde O, a bila sam preškrta za još po jednu kutiju kupit. ja bi počela na tvom mjestu oko 10 dc ili čak 11 dc (ak su ti 29 dana ciklusi). do 15 dc će ti pokazat O. il čekaj da ti se bar neke naznake plodne sluzi pojave, pa onda počni. u međuvremenu naruči one preko save on tests, dođu za 8 dana.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lylica testna na lh trakici ne bi smjela biti vidljiva cijeli mjesec. Cure koje imaju PCOS ne mogu koristiti LH trakice jer PCOS uzorkuje lažno pozitivan test...imaš li ti PCOS? I da, savjetujem da ipak ne koristiš LH trakice za testiranje T. Može dati lažno pozitivan odgovor, pa ipak bolje da kupiš HPK testove.
    bfamily - i ja mislim da bi ipak mogla kupit trakice na www.saveontests.com ili www.testforless.com jer su zaista povoljne, stignu jako brzo, i nema carinjenja ili pregleda u pošti. Stižu ti u bijeloj zaštitnoj kuverti, jako diskretno. Ni poštar neće znat šta ti je donio.

Za sve cure koje bi štedile na testovima - čekajte sluz! ja sam ovaj mjesec izludila s testiranjem, startala sam 9. dan nakon M jer mi inače ciklus traje 26 dana, i tako gubila vrijeme i živce na negativnim testovima. Tek 18 dan (a ne 16. dan kao što sam gore napisala) mi je bila O! I to sam se testirala jer je moja gin rekla da ne gubim nadu i da budem uporna s testićima.

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Lylica, apsolutno nije normalno da cijeli mjesec imaš vidljivu kontrolnu crtu na lh testu, pa makar i blijedu... ja bih na tvom mjestu svakako provjerila jajnike da nije PCOS u pitanju

i da, u potpunosri potpisujem Sumskovoce - za test na T nikako ne koristiti lh trakice jer nema nikakve osnove da ti pokažu jesi li T ili ne, za to postoje testovi za T osjetljivi na beta hcg, hormon trudnće

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Neli i Sumskovoce, da znam da lh test nije za trudnocu, ali eto negdje sam pročitala pa sam i to probala, inaće, provjeravala sam ovo svoje cudno stanje sa normalnim testovima za T......

Jooooj, pa meni je kroz cijeli mjesec prosutna ta druga crtica na lh testu.... kada sam bila kod gin. prije 6 mj. receno mi je da je na desnom prisutno nekoliko manjih folikula, a lijevi je samo policisticnog izgleda.... pa sada neznam jer 100 posto PCOS..... jooooj, pa sta da radim ako su u pitanju PCSO, onda mi trakice nevrijede ???????
    Šta da drugo onda koristim za utvrđivanj ovulacije, šta je pouzdano za žene koje imaju PCSO ?????????

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Draga Lylyce - da, LH trakice se mogu korisititi kao test za trudnoću, ALI ne daju rezultate tako rano kao "normalni" test za trudnoću, obično budu pozitivne dosta kasnije. Dakle, ipak se ravnaj prema rezultatima testa za trudnoću, pogledaj link http://www.peeonastick.com/opkhpt.html

Na LH testu ti mogu cijeli mjesec postojati dvije crte, ali ne smiju biti iste boje ili da je testna crta tamnija od kontrolne - to je banana. Vidi iz uputa sa saveontests:
    Negative Ovulation Test - No LH Surge:
    Only one color band appears on the control region or the test band is present but lighter in color intensity than the control band. There is no LH surge even if two lines present - as long as test line is fainter than the control line the result is negative.

Strpi se još koji dan i ponovi test i sretno!

Stranica 7 od 16 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •