Citiraj loretta prvotno napisa Vidi poruku
bio mi je 13.dan ciklusa..testirala se u 15.00 sati...drugih simptoma nisam imala.ni probadanje, ni iscjedak...inače sam već koristila te trakice i iz prvog korištenja ostala trudna. -tad su mi obje crte bile jednako jake (nažalost trudnoća je u 3.mjesecu završila spontanim)...prošli ciklus mi je isto bila situacija gdje su obje crte jednake jačine,ali eto-ništa od T...ne znam, sad si već mislim da mi se tijelo još nije vratilo u potpunosti u normalu jer je od spontanog prošlo 5 mjeseci..u prilog tome ide i činjenica da mi je 2.dio ciklusa koji je gotovo uvijek 14 dana svima,meni varira od 12-13 dana..nisam pametna
jel tebe muči što crtica nije bila još tamnija kao u prijašnjim testiranjima ili što ciklus nije rezultirao ponovnom trudnoćom?
jer ako je ovo prvo, vjerujem da je dovoljno da crtica potamnjuje, a baš uhvatiti skroz tamnu na vrhu ispuštanja lh, teško
zato se krene pokrivati čim počne tamniti, ali to i sama znaš

a ako te muči ovo drugo, vrlo je vjerojatno da ti je hormonska slika malo zbrkana nakon spontanog.
12-13 dana naspram 14 dana je skoro isto, ali to se uzima kao generalizacija.

ja to možda malo opuštenije gledam jer su moji ciklusi od 29 do 35 dana, meni je to sve normalno.
a znala sam potvrđeno ovulirati 14.dan pa se druga faza svejedno otegnula 20 dana.

jel ti ginekolog iza spontanog spominjao kontrolu u vidu pregleda i/ili krvnih pretraga?