Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: LH testovi za utvrđivanje ovulacije 6

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

huh ... ja u pol 2 popiškila malo jaču 2. crticu od one jučer oko 18h, a sad oko pola 7 sam popiškila još svijetliju . nadam se da je to zato jer sam oko pol 6 popila ness..pojma nemam zakaj bi mi inače bila još svijetljija ta???

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

sorryte kaj vodim monologe , ali oko 21h sam popiškila jednako debelu i tamnu crticu kao i kontrolnu pa ne znam bih li bila ili ..se to pika tak kasno navečer piškit?? naravno, ekšn je pala, pa kaj bude, jer jajnici me rasturaju opako cijeli dan ...

edit:poslikala sam trakice, ali je očajna slika, sve je mutno i slabo se kuži .
    Posljednje uređivanje od Franny : 07.11.2011. at 22:27

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

onda je to to ili će O biti jako skoro...

jer kad je baš dan O i kad pukne folikul trakica više nije pozitivna..

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

U konkretnom slucaju, ako je trakica bila pozitivna oko 21h, ovulacija bi, po peesu, trebala biti u sljedecih 12 - 24 sata (plus/minus) naravno. Ili odmah nakon, ako je recimo bila pozitivna i dan prije. To bi trebala provjeravati i temperaturom, plus sto i doktori znaju objasniti neke stvari. Neki, jel.

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Franny prvotno napisa Vidi poruku
    sorryte kaj vodim monologe , ali oko 21h sam popiškila jednako debelu i tamnu crticu kao i kontrolnu
    Bravoooooooooo!!!

Ne znam jeste li se jutros keksali, ali možda bi bilo bolje da niste, pa da to večeras onako u miru, bez žurbe "odradite". Ovulacija bi trebala biti 24 sata (cca) nakon najtamnije crtice. Jesi li popiškila danas još koju?

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

hahaha, ma nismo jutros, ali smo oko 15h . jurila sam ko sumanuta s posla, a MM skoro zakasnio na posao , pa sam ga furala ja na posel...
    danas BT višlja no jučer, a ja se nadala da bude niša jer pred O tj dan prije padne, kaj ne? jajnici me rasturali jučer opako, danas 0 bodova i crtice 2. danas skoro da i nije bilo..tak da je to valjda bilo to???

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jel netko zna ime tih trakica koje pokažu smajlić kada je ovulacija? čula da su oko 250 kn

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •