Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: LH testovi za utvrđivanje ovulacije 6

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Matko avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bok forimašice,nova sam na ovu temu.Kupila sam trakice prošli ciklus sam počela sa uporabom.Keksali se na vrijrmr ali vještica je sa zakašnjenjem došla.ovaj mjesec ponovno koristim trakice,19 i 20 dan ciklusa pokazale su se pozitivne,Ok.Bila sam na ultrazvuku 19 DC.znaći jučer .dr kaze bravo folikul vam je 18 mm.za dan dva očekujte ovulaciju.
    meni su mjesecnince nepravilne i kao sto vidite pomalo zakasnjele ovulacije.sretna sam imam dokazanu ovulaciju.
    LH TRAKICE ZAISTA DJELUJU.za sve one koji se još sumljaju u njihovu djelotvornost.Javim vam rezultat TT.
    Pozzz i puno sreće svima koje zele bebeta,

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Matko, pozdravek . a jeste li vi u još kakvim obradama ili "potpomaganju", obzirom da ti imaš PCOS ( i svaštanešto što ja ni ne kužim u tvom potpisu ), aTM da ima astenozoospermiju?

Matko avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ne za sada nismo,ali ako ne zatrudnimo do proljeća.Budemo-.nadam se da nece biti potrebno.
    nesto zelis pitati Franny?samo reci

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mas ništa Matko . samo ne kužim tvoju dijagnozu. ne znam o čemu se radi, ali i "savršeno zdravim" (uvjetno rečeno) parovima, bez PCOSa, s normalno pokretljivim spermićima su šanse 30 % da ostvare trudnoću priodnim putem, pa me zanima jesi li razgovarala sa svojim ginićem o svemu tome i je li on možda predložio kakve postupke, kakve preparate za lječenje i slično? jer samo praćenjem ovulacije trakicama i hopsanjem možda nećete dobiti željene rezultate i nepotrebno odgađate tj. čekate do proljeća...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •