Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: LH testovi za utvrđivanje ovulacije 6

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Melanie, jacina kontrolne crtice ovisi o razini lh u folikularnoj fazi. Ako ti je prirodno jako nizak, moguce je da ga test uopce ne detektira. U principu kako se blizi ovulacija lh NE raste postepeno nego se 12-48 sati prije ovulacije desi nagli skok lh - tzv. lh surge. On traje kratko i zato nije rijetkost da ga profulas skroz pa trakice budu negativne cijeli ciklus. Neke cure zbog toga testiraju 2 puta dnevno. Ovo zelatinozno sto opisujes bi mogao biti eggwhite cervical mucus - znak da se ovulacija blizi. Nakon ovulacije bi temperatura trebala porasti. Moj savjet ti je da sve to uzimas s rezervom jer je nas organizam jako osjetljiv i neke znakove plodnosti je tesko prepoznati. Sigurna potvrda ovulacije je nalazost samo uzv. Nadam se da sam pomogla! Ako zelis pridruzi nam se na odbrojavanju.
    Zao mi je zbog biokemijske. Sretno!
    hvala na savjetu..ovulacijske trakice su osjetljivosti 20 ummo/L i mislim da su dovoljno osjetljive,a trebalo bi se testirati onda makar 2 puta kroz dan..popodne ranije i navecer...
    Cudna mi je ova bazalna...jos cu je malo pratiti pa cemo vidjeti sto se desava...hvala
    Posljednje uređivanje od MELANIE : 18.08.2012. at 14:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •