Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: LH testovi za utvrđivanje ovulacije 6

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Dovoljno su osjetljive da detektiraju lh surge, to definitivno. Mislila sam na detektiranje "uobicajenog" lh. Recimo moj lh je 13,5 na 3. dan ciklusa i testna crtica mi je uvijek kroz cijeli ciklus dosta tamna, iako nije pozitivan test ( da bi bio pozitivan testna crtica mora biti jednako tamna ili tamnija od kontrolne). I ispravljam tipfeler u proslom postu - ne mislim na kontrolnu nego na testnu crticu, uvijek mi je to brka

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Dovoljno su osjetljive da detektiraju lh surge, to definitivno. Mislila sam na detektiranje "uobicajenog" lh. Recimo moj lh je 13,5 na 3. dan ciklusa i testna crtica mi je uvijek kroz cijeli ciklus dosta tamna, iako nije pozitivan test ( da bi bio pozitivan testna crtica mora biti jednako tamna ili tamnija od kontrolne). I ispravljam tipfeler u proslom postu - ne mislim na kontrolnu nego na testnu crticu, uvijek mi je to brka
    ove su bile one step trakice,proslijedila mi ih je draga forumasica geceta,hvala joj.Prosli ciklus je stalno od 23 dc bila prisutna druga crta koja pokazuje ovulaciju,tamna skoro kao i kontrolna..i tako i u vrijeme kada sam dobila "menstruaciju"a zapravo je to bio rani spontani.kada mi je zavrsila menstruacija bacila sam jos jedan testic cisto da provjerim i bilo je sve negativno,test ispravno izveden,jedna kontrolna crta,a ova crte od lh-a nigdje,sve bijelo..i sad opet sve bijelo

Vidis,zanimljivo je znati da je tebi crta gotovo uvijek prisutna,iako nije pozitivan test.dali ti koristis surge trakice?koliko su sojetljive/isto 20 ummol?

Posto su tebi prisutne uvijek te crte mozda bi rijesnje bio test malo slabije osjetljivosti 30 ummol?mislim?

a nista...mjeriti cu bazalnu pa cemo vidjeti...
    Posljednje uređivanje od MELANIE : 18.08.2012. at 15:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •