Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: LH testovi za utvrđivanje ovulacije 6

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj MELANIE prvotno napisa Vidi poruku
    moze jedno pitanje?prosli mjesec sam imala rani spontani ili biokemijsku trudnocu...jos u vrijeme menstruacije lh trakica je bila pozitivna kao i test...a sada mi je 11 dc novog ciklusa(inace traju 28 dana)i ni traga crti koja bi detektirala lh hormon...sve prazno...sta se ne bi trebala vidjeti makar mala crta ako se ovulacija priblizava...ja vise nista ne razumijem.Inace testiram se uvijek u isto vrijeme popodne oko 2 sata.jucer kada sam piskila sam primjetila nesto kao sluzavi cep,zelatinozno da je izaslo iz mene...a i bazalna tmp.mi je jako cudna....stalno je 36 sa 7 ili 36 sa 8....jeli tko imao slicnih iskustava?heeelp
    eto za razliku od bubekice, meni trakice nikada (nikada!) nisu pokazale O, niti onda kad je O bila potvrđena UZV-om,
    a testirala sam se 2,3 puta dnevno 4,3,2,1 dan prije O. I to potvrđeno u 3 cilusa, sa 2 vrste trakice.
    za razliku od bubekice meni je lh 4,6 pa možda i zato.
    A takavo obilje sluzi sam ja imala kad sam ostala T prvi put...
    Uglavnom, nemoj brinuti, biokemijska ti je najbolji znak da ovuliraš i da možeš ostati T, ovaj ili sijedeći mjesec...

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

uglavnom na 15 dc ciklusa temp.pala za 0,2 c(dakle na 36 sa 5) i onda uslijedio skok...ispada da sam ovulirala na 15 dc po trakicama i po boli u lijevom jajniku...dobila sam nakon 12 dana,dakle 27 dc trajao ciklus.temperatura je porasla nakon ovulacije i uopce nije pala...i dalje se drzi na 36 sa 9...a ja sam dobila.valjda bude u toku ciklusa.citam da nekim zenama pada u toku ciklusa..
    hvala na savjetu
    Posljednje uređivanje od MELANIE : 05.09.2012. at 15:18

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

odem na wc maloprije i obrišem se a ono sluzavo bijelo, vlaknasto, rastezljivo...
    popiškila sam lh trakicu po prvi puta. ima li netko iskustva da i to isčita? postoji razlika od kontrolne i testne trake, ali nije prejaka...

slika upload

http://imageshack.us/photo/my-images/805/photo3ww.jpg/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •