Citiraj melange prvotno napisa Vidi poruku
koji ti je bio dan ciklusa? jel ti ovo bio prvi put da si se testirala. jesi imala još neke simptome ovulacije osim tamnije lh trakice?
koliko će testna linija biti tamna ovisi ne samo o naletu lh hormona nego i o koncentriranosti mokraće, vremenu testiranja. blabla.

preporuka je da se testira kroz popodne jer ujutro zna biti lažno pozitivni rezultat zbog koncentriranosti mokraće preko noći.
bio mi je 13.dan ciklusa..testirala se u 15.00 sati...drugih simptoma nisam imala.ni probadanje, ni iscjedak...inače sam već koristila te trakice i iz prvog korištenja ostala trudna. -tad su mi obje crte bile jednako jake (nažalost trudnoća je u 3.mjesecu završila spontanim)...prošli ciklus mi je isto bila situacija gdje su obje crte jednake jačine,ali eto-ništa od T...ne znam, sad si već mislim da mi se tijelo još nije vratilo u potpunosti u normalu jer je od spontanog prošlo 5 mjeseci..u prilog tome ide i činjenica da mi je 2.dio ciklusa koji je gotovo uvijek 14 dana svima,meni varira od 12-13 dana..nisam pametna