Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 105 od 105

Tema: Kako odbijete ako netko nudi ''junk food" vasem djetetu

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    meni se cini manje zlo tu i tamo kupit klincu malo pakiranje smokija (ali zbilja samo tu i tamo) od toga da on poslije "kompenzirava" što mu mama nije htjela kupit smoki
    ja bih kupila, ali uz objasnjenje da to i nije bas zdravo i da to zato inače ne kupujemo. nije kraj svijeta ako se tu i tamo popapa nesto sto nije skroz zdravo.
    mi u kući nikad nismo imali salamu... jeli smo maslac, marmelade, kajmak, jaja, jogurte i sl. kućne proizvode moje mame... mortadela jednom mjesečno...
    od kad sam se udala nadoknađujem izgubljeno i tek sad mi se počela gadit salama (nakon što sam isprobala sve vrste u 8 godina braka )
    tako da kao što reče kory to nije dobro....

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

i što da jadno dijete misli
    pa što ? naučit će vremenom da netko nešto radi drugačije nego njegova obitelj. i da to nije ništa čudno. moja se prije neki dan začudila kad je pored sebe u autu vidjela djevojčicu na suvozačevom mjestu. pa sam joj fino objasnila da neki roditelji ne znaju bolje, kao što sam joj i malo prije objasnila da je thomspon - fuj al da ga eto neki slušaju jer njima ne smeta što pjeva pjesme koje se ne sviđaju mami i tati courage. i jučer na vrtićkoj priredbi ( ) bilo je i smokija, ona ga je samo primijetila i jela nešto drugo, ma u biti je samo brljavila s hranom.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

MGrubi, link je super. Da se nadovežem na ono kaj su cure rekle za smoki, niti ja ga ne volim - vjerojatno zato što ne volim ništa što ima u sebi kikiriki. Nadam se da je mala na mene. Za sada situacija stoji ovako: ne voli nikakve sokove, pije isključivo vodu, ne voli kašice za djecu koje u sebi imaju čokoladu. Ja imam ovaj rad :D . Sad će godinu dana i namjeravam nam svima početi kuhati sa puuuno manje soli (dok je moj tata bio živ svi smo jeli gotovo neslano i nemožeš vjerovati kako se čovjek nauči i bude mu fino, a sve ostalo ti bude preslano, pa možda ako se nauči da jede sa jaaako malo soli joj te grickalice budu preslane i samam time fuj, ali samo ako...).

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •