Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: nosiljka za na ledja

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno nosiljka za na ledja

Ovako,treba mi savjet ili preporuka za neku nosiljku u kojoj bi mogla nosit svog 13 mjesecnog decka na ledjima,ali nesto sto se na kopca ili veze preko trbuha.Trudna sam pa mislim da bi nam tako nesto najbolje odgovaralo za situacije kad se moramo nosit.Hvala.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa možda MT, to je dosta jednostavno. Ali ti to misliš prakticirati u trudnoći? Čini mi se malo riskantno pogotovo kad moraš maloga zabaciti na leđa, moraš se dobro izviti.

Prosurfaj malo po rodi i na www.nosiljke.com
    nadam se da će ti se javiti još netko iskusniji od mene!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma htjela sam nesto sto bi mi olaksalo situacije kad se moramo nosit bas zbog trudnoce.Nekako mi se cini lakse nosit ga na ledjima nego napred.
    U svakom slucaju dobro bi mi dosao bilo kakav savjet.Napominjem da ne mislim na neke duge relacije ili nesto,ono samo za pomoc kad je nervozan ili kad vristi jer mu je dosta kolica.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a što da ti ja kažem, ja sam u trudnoći cijepala rva, ali nisam dugo znala da sam trudna...
    Pitaj možda i ginekologa koji ti vodi trudnoću.
    Možda bih ti čak savjetovala sling na boku ali malo zabačen prema nazad. Lakše ubaciš veće dijete u njega i lakše ga izvadiš. Pogotovo ako nisi nikad do sad nosila.
    Pitaj Josie, ona ti je najveći stručnjak za ta pitanja. http://www.roda.hr/rodaphpBB2/profil...profile&u=1930

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je isto pao na pamet sling na boku

ali osobno bih u trudnoci radije nosila dijete na rukama, to bi mi bilo najudobnije (ako se radi o kratkim relacijama kako si napisala)

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

hvala pomikaki
    ukoliko je trudnoća uredu, i nemaš problema, možeš koristiti MT za na leđa.
    ono što trebaš napraviti je vezati trake koje obično idu oko struka, nisko ispod trbuha, ili pak visoko, kao za visoko nošenje, dakle iznad trbuha i tik ispod prsiju.
    dakle, ono što svakako trebaš izbjeć je pritisak na trbuh, što možeš sa ove dvije varijante, a najbolja je ona kooja ti najbolje odgovara.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma mi smo se nosili od prvog dana u marami,a kasnije u mei tai,ali uvjek napred a sad mi je taj polozaj vec neudoban.
    Ovih dana je bolestan pa nam je bas frka oko nosenja a otkad je prohodo nije se dao bas puno nosit.Bas cu ga kad se probudi probat stavit u mei tai na ledja.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    hvala pomikaki
    ukoliko je trudnoća uredu, i nemaš problema, možeš koristiti MT za na leđa.
    ono što trebaš napraviti je vezati trake koje obično idu oko struka, nisko ispod trbuha, ili pak visoko, kao za visoko nošenje, dakle iznad trbuha i tik ispod prsiju.
    dakle, ono što svakako trebaš izbjeć je pritisak na trbuh, što možeš sa ove dvije varijante, a najbolja je ona kooja ti najbolje odgovara.
    a može li i sling kako sam opisala gore?
    Možda i meni jednom zatreba...

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam svoju stariju nosila sve do 9. mjeseca trudnoce na ledjima u MT (mala je tad imala 18 mjeseci), svaki dan bar pola sata dnevno, cesto i duze. Vezala sam krace krakove iznad prsiju, a duze ispod njezine guze. I sad ovu mladju (ima 8 mjeseci) nosim na ledjima u istoj poziciji. Ovdje je youtube video kako staviti dijete na ledja. (Nema izvijanja.) Ako mozes, stavi dijete na kauc ili povisenu poziciju da ju ne trebas daleko dizati do na ledja.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Probala sam ga stavit u mei tai na ledja ali ne ide nam bas.Mene strah da cu ga udarit u nesto ili da ce nekako ispast .
    Ali za sad nam pase nosenje na boku kratkoj marami,pogotovo zbog jednostavnosti stavljanja i vadjenja djeta iz marame :D .
    Sinoc sam razmisljala kako jedva cekam da rodim pa da ih mogu oboje nosit bez straha ,al do toga imam jos sest mjeseci .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •