Anemona prvotno napisa
Več sam luda. Maleni je u noći s subote na nedjelju zakurio. U jutro kad sam mjerila imao je 38,1, i ponedjeljak je imao temperaturu, kad sam mjerila bila je 37,9, u utorak je povremeno bio topao. Boli ga grlo, promukaoje, jako slabo jede, bio je dosta cendrav, priljepljen za mene,... Jučer više nije imao temperaturu, ali kad zaspi kašlje, dosta.
Otišli smo kod dr jučer da ga presluša. Dr ga je preslušao obučenog na mojim rukama, plakao je kao lud, uši i grlo nismo niti uspjeli pregledati. Dr nam je dao Sumamed i Supremin sirup protiv kašlja. Sumamed valjda iz razloga što se kratko koristi, a maleni povrača antibiotik. Jučer mu dam antibiotik i naravno odmah ga ispovrača, nema nikakve šanse da mu dam, odmah mu se diže želudac i gotovo. Dala sam mu samo pola žličice sirupa protiv kašlja. Što sad??? Nemam pojma kako da mu dam Sumamed, a niti da li ga uopče treba.
Jučer je cijelu večer jurio po sobi kao lud, kao da mu ništa nije, cijelu noć je, hvala Bogu, samo jednom zakašljao, nešto je i pojeo. Uglavnom, čini mi se da je bolje. Ne bih mu htjela dati antibiotik ako ne treba (mada niti ako treba ne znam način na koji bih ga dala). Zabrinuta sam, što dalje???
Inače su i bratići isto tako bolesni (razboljeli su se dan prije) i isto im je bolje.